Havana Club tour de bar 3 míří do Ostravy

Havana Club tour de bar 3 míří do Ostravy

05. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ostrava je městem, kde to v noci opravdu žije. Představte si však, že se ty nejlepší podniky sejdou na jednom místě a jejich barmani zde mezi sebou změří síly. Taková je hlavní myšlenka unikátní akce s názvem Havana Club tour de bar, která dorazí v pátek 23. listopadu na ostravské výstaviště Černá louka.
Dech beroucí barmanské exhibice zástupců 10 nejvyhledávanějších podniků na Ostravsku doplní hudební program složený z předních Djs a muzikantů a audiovizuální show.

V pořadí již třetí ročník barmanské přehlídky HAVANA CLUB TOUR DE BAR startuje v listopadu v Ostravě a postupně navštíví Prahu, Brno a Pardubice. Na ostravském výstavišti Černá louka v pátek 23. listopadu předvedou své barmanské umění zástupci 10 podniků, které patří díky svým kvalitním míchaným drinkům mezi nejvyhledávanější ve svém regionu. O tom, kdo se bude nakonec radovat z titulu nejlepšího podniku Ostravska, rozhodnou samotní návštěvníci akce. Předhánět se, kdo namíchá chutnější Havana Mojito, Cuba Libre a další lahodné drinky s nezbytnou ingrediencí, autentickým kubánským rumem Havana Club, budou barmani z těchto podniků: Alexandria loď, Bernie`s Irish Pub, Broadway, Co kdyby, Corrida, Destiny bar, Fifty fifty, Floridita, Hotel Vista a Jet Set Cafe.

Výbornou atmosféru vykouzlí přední čeští Djs Chris Sadler, Pavel Bidlo a Manio. Sestavu doplní ostravský Dj Martin Streed, který pravidelně připravuje klubový pořad Hell party na radiu Helax. Originální muziku přímo z karibského ostrova přiveze kubánský hudebník Dariel (Havana, Cuba) ve své Fresh Reggaeton show, která vás s tanečním doprovodem doslova rozpálí i v tomto chladném počasí. Atmosféru velké halové akce doplní působivá audiovizuální show využívající nejmodernějších led technologií.

Jak si užívali návštěvníci předchozích ročníků HAVANA CLUB TOUR DE BAR napoví toto video:


Bližší informace o jednotlivých zastávkách, hudebním programu a přehled soutěžících podniků apod. budou postupně zveřejňovány na stránkách www.tourdebar.cz a na www.facebook.com/HavanaClubTourDeBar. Vstupenky na ostravskou HAVANA CLUB TOUR DE BAR zakoupíte v síti Ticketpro nebo je možné je získat zdarma po registraci na webu soutěže.

Dodal: Martin Borovička
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Pátek 23. 11. 2012
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
Chris Sadler, Pavel Bidlo, Manio, Martin Streed a kubánský umělec Dariel (Havana, Cuba) se svou show Fresh Reggaeton
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
HAVANA CLUB TOUR DE BAR, 23.11. Černá louka
3x dárkový balíčekl Havana
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika