Blesková soutěž o volné vstupy na Orbital

Blesková soutěž o volné vstupy na Orbital

08. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Koncert Orbital, který se v létě na festivalu Rock for People neuskutečnil, proběhne již příští pondělí ve velkém sále pražské Lucerny. Pokud jste zvědaví na jejich nové skladby z alba Wonky a ještě nemáte lístek, zkuste štěstí v naší bleskové soutěži o 4 volné vstupy.
"Nikdo by nečekal, že osmé album kapely s dvacetiletou historií bude znít takhle fantasticky, ale čas zřejmě vlil bratrům energii do žil. Jejich návrat je triumfální. Raveři ve středním věku se dostanou do extáze a nová generace pochopí, o čem to vlastně ti starší pořád tak básnili."
9/10

Tak to je na úvod výňatek z recenze BBC na letošní album Wonky britského dua Orbital, kteří mimo jiné vystoupili na zahajovacím ceremoniálu letošní paralympiády v Londýně.

Orbital bratrů Paula a Phila Hartnollových, jsou již od roku 1989 jednou z hlavních ikon elektronické taneční hudby a hlavní důraz své tvorby vždy kladli na živá vystoupení.

O to víc všechny jejich tuzemské fanoušky mrzelo neuskutečnění jejich show na letošním festivalu Rock for People, které se bylo zrušenio vzhledem k dramatické živelné pohromě chvíli před jejich vstupem na podium a kterému předcházeli nadšené reference během celé jejich letošní šňůry. Orbital však slíbili, že se pokusí do Česka co nejdříve vrátit a svou špičkovou show odehrát v nějakém náhradním termínu. Tak se také stalo a my máme ohromnou radost, že můžeme oznámit nový termín jejich koncertu. Orbital vystoupí 12.listopadu ve velkém sále pražské Lucerny!

O co hrajeme: 2x2 vstupy

Otázka: Wonky je kolikáté album Orbital v pořadí?

Váš tip:
šesté
sedmé
osmé


Jméno:


Příjmení:


Email:




Soutěž bude vyhodnocena 12. 11. 2012



www.orbitalofficial.com


Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: ORBITAL

Pondělí 12. 11. 2012
Vstup: prvních 100 fanoušků s lístkem na RfP 2012 420 Kč, ostatní 720 Kč
Vystupují:
Orbital
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
ORBITAL, 12.11. Lucerna
1x CD Orbital - Wonky
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika