Objev Sam Paganini poprvé v ČR

Objev Sam Paganini poprvé v ČR

12. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dne 8. prosince 2012 se Bat klub ve Slaném stane dějištěm jedné z nejlépe obsazených klubových parties letošního roku. Hlavní hvězdou večera bude italský dj Sam Paganini, který v současné době vydává na labelech Plus 8 (Richie Hawtin) či Drumcode (Adam Beyer) a jeho věci hrají borci jako Richie Hawtin, Dubfire, Marco Carola a další.
Sam Paganini je strmě stoupající hvězda světové techno music, která se objeví v České republice úplně poprvé, aby předvedl své mistrovství za mixem. Jeho set na hlavní stage doplní česká dvojice, známá spíše za hranicemi naší republiky, vystupující pod názvem Insect Elektrika. Dali by se označit jako průkopníci a zakladatelé české minimalové live scény. Známí jsou především v Německu, kde jejich živá vystoupení sklízí obrovské úspěchy, avšak vydávají po celé Evropě ( labely jako: Monocline Records, Minimal and Melodies Music, Paria Records and Underscore).


sam paganini

Za zmínku dále stojí dj a vlastník BEEF records jménem Schwa. Jeho tvorba se nedá úplně jednoznačně zařadit, nicméně zkušenosti z parties od Tokia po Moskvu a od Paříže po Budapešť, na své tour po Asii zavítal i do největšího japonského klubu Ageha, jsou zárukou prvotřídní kvality. Nemluvě o vlastní tvorbě pod hlavičkou projektu „Shades of Gray“, kde se svým kolegou Nickem vydali velice pozitivně hodnocené debutové album „Soul Machine“.

Dále se můžete těšit rezidenta Come in parties dje Segmenta a jeho bezkonkurenční originální M-nusový sound plný hutných a výživných basů. Výčet jmen doplňují djs : ALA, Deivis, Papik brothers, Luke Nova a Lubosh.

Dodal: Martin Bubeníček, Come In
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

COME IN PRESENTS CITY WITH SAM PAGANINI

Sobota 8. 12. 2012
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Sam Paganini (IT), Schwa, Segment, Insect Elektrika, Ala, Deivis, Papik brothers, Luke Nova, Lubosh
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika