The Boomzers a Kazety zboří Chapeau

The Boomzers a Kazety zboří Chapeau

18. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na Clash! floor dorazí světoznámí italští zabijáci The Boomzers, ve spodním patře Underground se na Re:Dressu představí Kazety v dj setu. K tomu hrst hostů a další překvapení již tento pátek v klubu Chapeau Rouge.
THE BOOMZERS. Dva kluci z Pordenone se objevili na scéně electronic dance music teprve před dvěma lety, ale sevřeli ji pod krkem tak chytlavými hitovkami, že v žánrových Top 10 na Beatportu jsou takřka jako v obýváku.

Jsou to představitelé italské školy, kterou proslavili The Bloody Beetroots, na CLASHI! jste pak mohli z téhle ligy slyšet třeba PELUSSJE, BELZEBASS nebo CYBERPUNKERS. Ti všichni spolu s THE BOOMZERS jihoevropskou zemi postavili od čela EDM. Proč právě oni? “Je to stejný, jako bys chtěl vysvětlit, proč jsou Brazilci nejlepší ve fotbale!”, říkají The Boomzers k fenoménu italské EDM.



S hudbou žili od malička, stejně tak se dlouho kamarádili. Společný projekt dali dohromady proto, že je okolní hudba nudila. Stačili vydat několik úspěšných singlů (So Fuck You!, Rowentah, WTF!), na kontě mají množství remixů – od The Prodigy přes Joachima Garrauda a Far Too Loud až k Haezerovi.

A co od nich můžeme čekat v Chapeau Rouge? „Nejdůležitější je, aby si lidi užili naše pecky, aby skákali a trsali jak o život,“ odpovídají THE BOOMZERS.

THE FAKES. DJs a producentské duo představuje nový remix české kapely Tata Bojs.

SPECTRE+DISTRESS
. Dvojice talentovaných trash electro djs z Prahy.

CLASH!
se opět koná společně s konceptem RE:DRESS, kde se alespoň na pár hodin můžete stát někým jiným. Jak? Stačí si v antišantně vyzvednout pár osvěžujících doplňků a pak je na parketu s někým sympatickým vyměnit za jiné. RE:DRESS naštěstí není jen o bláznivých outfitech, ale taky o kvalitní muzice, která bude tentokrát v čistě ženské režii. Po Tata Bojs a Toxique se tak v DJ setu představí kapela Kazety. Ta je proslulá především svou zálibou v jednoduchých energických melodiích a analogových zvucích, kterými obvykle drží své publikum v hrsti. Věříme, že nejinak tomu bude i tentokrát. Kazety pak doplní projekt Cukr & Bitch a Eva Estrada.

http://www.facebook.com/events/206517489482496/

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLASH! & RE:DRESS

Pátek 23. 11. 2012
Vystupují:
THE BOOMZERS (ita) & The Fakes (live set)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika