Čertice Jenna G na mikulášské Break4beats

Čertice Jenna G na mikulášské Break4beats

21. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na „mikulášské“ Break4Beats s datem 7. prosince vystoupí Jenna G, britská zpěvačka s ďáblem v těle. V jejím uhrančivém přednesu ji na pódiu doprovodí její krajané Blu Mar Ten.
Jenna G patří mezi jedny z těch nejneposednější umělců, které může britská klubová scéna nabídnout. Zpívá, hraje, produkuje, píše texty, moderuje v rádiu – v hudebním byznysu si zkrátka přičichla téměř ke všemu. Stejně působivý jako vyčet jejich aktivit je ovšem i její hudební záběr: ať už je to drum‘n’bass, dubstep, house, rock nebo soul, Jenna jde vždy do všeho naplno a podává 100% pěvecký výkon. Důkazem toho je např. skladba In Love (feat. Chase & Status), ze které je dnes už taková malá d‘n’b hymna.

Neposednou čertici na pódiu doplní zvuk britského tria Blu Mar Ten, za které přiletí jejich nezkušenější DJ Chris Marigold. Tahle trojka patří mezi jedny z nejstabilnějších hráčů na drum’n’bassovém hřišti. Spousta producentů má svých „pět minut slávy“ a za rok o nich neuslyšíte, ale to není případ Blu Mar Ten. To je jiná liga, jedou si to svoje už od ‘95 a lidé jsou jim za to vděční. Je na ně zkrátka spoleh, že doručí kvalitu, a to se dnes může říct o málokterém hudebním producentovi. Tady se zkrátka nejde po sezónních hitech, ale po věčnosti, což ukázali i na svém poslední album Love is the Devil (2011).

Vedle výše zmíněných přivítá hlavní stage dále Beasta 67 z Drumandass.cz, Sayka a X.morpha, domácí raubíře z Redrumu, a ufO, který bude zastupovat barvy Pohonu. Hostem Breakmatch stage bude Merak z io.lab crew, který se o své místo za mixpultem dále podělí s Yakem, Marccem a Kotlykem (Pohon crew).

www.fleda.cz

Dodal: Ivo Pezlar, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BREAK4BEATS

Pátek 7. 12. 2012
Vstup: 180 Kč / 220 Kč
Vystupují:
Sayko, XMorph, UFO, Beast67, Merak, Yak, Marcco, Kotlyk
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika