Jak nejlevněji na Silvestr Roxy Ecstasy

Jak nejlevněji na Silvestr Roxy Ecstasy

25. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Konec roku 2012 pomalu ale jistě klepe na dveře a při té příležitosti je na čase poodhalit první detaily ke každoročnímu silvestrovskému mejdanu v Roxy. Ten letos nese mnohoslibný název Roxy Ecstasy a stejně jako loni proběhne nejen v klubu Roxy ale také v prostoru NoD.
Klub ROXY navíc právě uvedl do prodeje limitovanou sérii tří set vstupenek za jedinečnou cenu 300 czk! Není to ale zdaleka jediná specialita, která se v ROXY a NoD 31. 12. chystá!

Kromě obligátního welcome drinku a drobného občerstvení čekají návštěvníky ROXY ECSTASY v celém klubu ROXY a prostoru NoD speciální silvestrovské vizualizace od VJ Quark / astraL d:VISION a chybět nemůže ani silvestrovský light design a laser show v režii Everset či tematické dekorace. Aby toho nebylo málo, na všech pěti barech budou navíc od 21:00 do 24:00 panáky Bacardi OakHeart a Finlandie za poloviční cenu! Těšit se můžete také na speciální akce s malými panáky zdarma, které budou probíhat po celou noc na vybraných barech.

Co se týče hudební náplně ROXY ECSTASY, jako každý rok i letos bude samozřejmostí přítomnost domácí DJské špičky, která zahraje na celkem třech scénách. Main stage bude již tradičně patřit house music, když se za DJský stůl postaví osvědčení a zkušení DJs hrající velmi pestrou škálu současného house. Jmenovitě to budou Tráva, Fatty M, CJ Fox a Kmin. Druhá stage situovaná v ROXY chill outu, kde zahrají DJ Yannick se saxofonistou Filipem Markesem a duo 2K & Sweg, pak nabídne krom house music také například liquid funk a další žánry, jež vás zaručeně roztančí.

Třetí scéna, která bude v prostoru NoD, pro změnu slibuje exkluzivní silvestrovskou DJ Fusion, kterou bude mít pod palcem trio Biodan, Tomics a TAZZ. NoD, jenž v rámci silvestrovského mejdanu ponese podtitul Comfortable Fresh Zone, nabídne návštěvníkům také lehké občerstvení stejně jako možnost dát si oraz od divokého mejdanu v ROXY a nabrat novou energii v pohodlných sedačkách. Ti hladovější pak budou moci až do pozdních nočních hodin využít denní nabídky jídel za velmi příznivé ceny.

Pokud se tedy rozhodnete strávit oslavy konce stávajícího roku a začátku toho nadcházejícího v jedinečných prostorách ROXY a NoD, můžete se spolehnout, že zažijete extatickou taneční party se vším, co k ní patří. To vše navíc za nyní naprosto jedinečnou cenu 300 czk, která platí pro prvních tři sta zakoupených vstupenek! Koupit je můžete v předprodeji sítí Ticketpro a Ticketportal nebo v NoD, kde jsou vstupenky k mání každý všední den od 16:00 do 20:00 bez poplatků.

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ROXY ECSTASY NEW YEAR

Pondělí 31. 12. 2012
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
Tráva, Fatty M, CJ Fox & Kmin Yannick & Filip Markes on sax, DJs 2K & Sweg, Tomics, Biodan & TAZZ
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika