Ostrava ožila barmanskými exhibicemi

Ostrava ožila barmanskými exhibicemi

28. 11. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Třetí ročník unikátní barmanské soutěže Havana Club Tour De Bar odstartoval v pátek 23. 11. regionálním kolem v Ostravě. Během celé páteční noci se barmani 10 vyhlášených podniků Ostravska pořádně otáčeli za svými barmanskými pulty na Výstavišti Černá louka.
Vítězem ostravského kola se stali zástupci havířovského baru Co kdyby, kterým se tak podařilo obhájit prvenství z předchozího ročníku soutěže. Z druhého místa se radovali barmani z podniku Broadway a třetí místo patřilo baru Fifty Fifty. Podpořit barmany svých oblíbených barů a užít si vystoupení kubánských hudebníků a předních DJs přišlo více než 2500 návštěvníků.

Havana Tour De Bar Ostrava

Ostravské Výstaviště Černá louka patřilo v pátek 23. 11. těm nejzručnějším barmanům z Ostravska. Celý večer se snažili ke svému baru přilákat co nejvíce návštěvníků a namíchat co možná největší počet drinků s nezbytnou ingrediencí, autentickým kubánským rumem Havana Club. Nejúspěšnějším se stal havířovský podnik Co kdyby, který v soutěži vyhrál již v minulosti.

„Chtěli jsme obhájit vítězství z minulého ročníku, máme proto velkou radost, že se nám to podařilo,“ hodnotí výsledek soutěžního klání jeden z barmanů, Jan Hubinec. Jeho kolega Václav Horkel k tomu dodává: „Naše strategie byla jednoduchá: máme hodně přátel a věrných zákazníků, které jsme zvali, aby nás podpořili.“

Druhé místo patřilo zástupcům ostravského podniku Broadway a z třetí příčky se radoval bar Fifty Fifty. Barmani na prvních třech místech v hodnocení získali diplom a pohár a odnesli si také praktické odměny, které užijí za barem. Absolutní vítězové HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3 se mohou těšit na atraktivní exotický zájezd.

O dokonalou atmosféru nejen u barů, ale také na parketu se postarala osvědčená sestava předních českých DJs – Chris Sadler, Pavel Bidlo, Manio a Martin Streed. Strhnout návštěvníků do víru salsy a rumby se podařilo kubánskému hudebníkovi Darielovi, který do Čech přivezl exotické tanečnice, perkusionisty a trumpetisty ve své Fresh reggaeton live show.

Přehled dalších zastávek HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3:
22. 3. 2013 Praha
29. 3.2013 Brno
19. 4. 2013 Pardubice

Bližší informace na stránkách www.tourdebar.cz a na www.facebook.com/HavanaClubTourDeBar.


HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy.

Dodal: Martin Borovička
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Pátek 23. 11. 2012
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
Chris Sadler, Pavel Bidlo, Manio, Martin Streed a kubánský umělec Dariel (Havana, Cuba) se svou show Fresh Reggaeton
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
HAVANA CLUB TOUR DE BAR, 23.11. Černá louka
3x dárkový balíčekl Havana
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika