Midi Lidi zvou na Jamese Murphyho

Midi Lidi zvou na Jamese Murphyho

02. 12. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jediný podzimní klubový koncert kapely Midi Lidi v Praze exploduje v MeetFactory ve středu 5. prosince. Mezi hosty unikátního večírku bude James Murphy z LCD Soundsystemu, Puding Paní Elvisovej, Mardoša z Tata Bojs a projekt Davida Koubka aka Ventolina.
Jeden z vrcholů podzimní klubové scény proběhne v MeetFactory a mikulášská nabídka bude opravdu, ale opravdu bohatá: LCD Soundsystem není potřeba představovat – skupina, která setřela tenkou čáru mezi žánry „indie“ a „taneční“ a má na svědomí hity jako Daft Punk Is Playing at My House nebo North American Scum loni ohlásila oficiální konec a její tvorbu dnes připomínají už jen tři vydaná alba a film o rozlučkovém koncertě z Madison Square Garden. Vůdčí osobnost a zpěváka kapely Jamese Murphyho uslyšíme a uvidíme. Jeho barvité sety provedou posluchače zákoutími taneční hudby, klasikami nezávislé scény nebo newyorkského funku.

»»» Soutěž o 2 vstupy «««

Právě pro jeho eklektičnost si Jamese vybrali MIDI LIDI jako hosta pro svůj jediný pražský koncert podzimní sezony, během něhož zazní jak songy z dosavadních tří desek, tak z netradičního soundtracku k Polskemu filmu. Parta kolem stále známějšího nezávislého filmového tvůrce Petra Marka si k opuletnímu hudebnímu večírku přizvala ještě slovenskou indie-popovou kapelu Puding Pani Elvisovej a svojí novou desku zde pokřtí elektro solitér Ventolin. David Koubek aka Ventolin představí živý upbeatový elektronický projekt (Live PA), kombinující prvky elektra, raného acid house, punku a techna. Ventolin používá různé krabičky, efekty a živě s nimi vytváří svou hudbu, která je energická a úspěšně překonává odtažitost běžných elektronických liveshow. Můžeme se těšit na křest jeho CD, které se tento večer uděje. A protože se má v nejlepším přestat a nejde o non stop party, zakončí Mardoša z Tata Bojs line up večera unikátním DJ setem.



www.meetfactory.cz

Dodal: Petr Hrubeš
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JAMES MURPHY (LCD SOUNDSYSTEM / US)

Středa 5. 12. 2012
Vstup: 290 Kč
Vystupují:
James Murphy (LCD Soundsystem / US) dj-set, MIDI LIDI, Puding Pani Elvisovej, Ventolin, Mardoša dj-set
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika