Chris Sadler hlavním hostem party Impress

Chris Sadler hlavním hostem party Impress

04. 12. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po prvním vydařeném dílu party Impress s Michaelem Burianem, kdy se klub Trinity v Brandýse n/L naplnil až po střechu, se připravuje další díl tohoto mejdanu. Headlinerem prosincové edice bude Chris Sadler.
CHRIS SADLER (Roxy, Climax)
Chris je původem z Nottinghamu. Poprvé se setkal s taneční hudbou při pravidelných návštěvách klubu Cream a Atomic Jamu ve Velké Británii a zanedlouho si přinesl pár levných gramofonu a mixážní pult a pokud zrovna nebyl v klubu, piloval v ložnici svůj DJing. V roce 1996, když ukončil studia na univerzitě s vyznamenáním v oboru biomedicíny, se Chris odstěhoval do Prahy, aby poznal místní životní styl a získal zkušenosti s DJingem. Během prvních několika měsíců v Praze chodil od klubu ke klubu a nabízel své demo nahrávky, což melo za výsledek pravidelné osmihodinové sety v klubu Újezd na gramofonech a pultu, které si musel obstarat sám. Po pár měsících přinesla tvrdá práce ovoce - agentura Lighthouse ho požádala o účast na prestižních akcích, kde hrál po boku Davea Clarka, Davida Holmese, Nicka Warrena a Darrena Emersona.

Mezi vyjímečné momenty v jeho kariéře patří hraní v Tokiu, na festivalu, pláž v Chorvatsku, dále Mayday v Polsku nebo na Creamfields v České republice.Chris má také za sebou zkušenosti v moderování na rádiích - Fajn, Vox, Kiss, Radio 1, Fun One a současně taneční show na Dance radiu, která vysílá na 89,0 a 102,9 FM.

REVIS (Proud-M, Impress, Pulse)
Zakladatel eventu Impress, člen projektu Proud-M a promotér v jedné osobě nedávno založil event Pulse v Mecce, na kterém se podílí spolu s Adamem Cloudem a Petem Walkem.

ADLET (Studio 54)
Půvabná a vždy pozitivně naladěná DJane Adlet pochází z Karviné ale už 10 let žije v Praze. Většinu kariéry se prezentuje svými energickými vocal house sety. Nejprve byla rezidentka klubu Pekelnej Bar, kde dodnes funguje její rezidentní večer Ethernize, později dostává pozvánku do Studia 54, což ji posouvá k hraní po celé České republice a na většině významných akcích typu - Cosmic Trip, Sunset, Creamfields, Pleasure Island, Dirty Dancing, Svojšice, Impress a dalších.

SUBGATE (Studio 54, Chapeau Rouge, Creative)
Subgate odstartoval svou kariéru v roce 2001. Z počátku se prezentoval dynamickým a  techno soundem. Za relativně krátkou dobu se prosadil především na severu Čech, kde se stal rezidentem dnes již legendárního libereckého klubu Liquid a vystoupil na řadě  parties v tomto regionu. V roce 2003 ho pod svá křídla přijala agentura Dynamic Line známá pořádáním letního festivalu Shotgun Euro. Rok 2004 byl pro Subgata dalším krokem vpřed. Se svým record bagem objíždí větší i menší kluby po celé České republice, je hostem několika rádiových pořadů, stává se spolupořadatelem festivalu Shotgun Euro a jeho nejsilnějším zážitkem je vystoupení po boku amerického DJe a producenta Donella Knoxe v ostravském Fabricu. V roce 2005 přechází jako DJ pod bookingovou agenturu Encore Booking a je součástí dnes již zaniklého dvoučlenného projektu Subrez, s kterým vystupoval ve speciální 4 decks show. Tento rok je pro Subgata zásadním v jeho vnímání hudby, kdy se aktivně seznamuje s minimal technem a jeho doposud prezentovaný sound se výrazně mění a vyvíjí.  S rokem 2007 přichází další důležitá etapa jeho kariéry. Je pohlcen novou vlnou electro a progressive housu. Vystupuje v řadě pražských klubů jako jsou například Le Clan, Bukanýr nebo Pekelnej bar, kde se stává rezidentem úspěšné party Creative. Rok 2008 je pro Subgata plným změn a důležitých okamžiků. Se svým record bagem odjíždí na dalekou Srí Lanku, kde vystupuje na nespočtu Beach parties. Podílí se na pořádání afterparties v pražské Retro Music Hall a zároveň na dalším ročníku festivalu Shotgun Euro. Jeho sound prochází opět zásadními změnami a pohybuje se na pomezí minimalu, tech-housu a techna s prvky electra. Jeho základnou je především hlavní město Praha, kde vystupuje v prestižních klubech jako jsou Roxy, Mecca, Vertigo, Retro Music Hall, Občanská Plovárna, Zero bar, Havana nebo působivý Central Station.  V současnosti úzce spolupracuje na společných projektech s DJane Katie. Za zmínku stojí společné mixované CD - We Love It Minimal, projekt ,,Kyvadlo´´ a společná rezidentní noc Creative, jejíž úkolem je kromě spojení taneční scény s uměleckou scénou udělat party nevšední a originální.

GET SOUSED (Trinity)
Tento mladý DJ, rezident klubu Trinity v Brandýse n/L, pravidelně oslovuje široké spektrum návštěvníků svého domácího klubu.

http://www.facebook.com/events/396828767048886/

Dodal: Radek Šnirc
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IMPRESS

Pátek 7. 12. 2012
Vystupují:
CHRIS SADLER REVIS SUBGATE ADLET MICHAELCALDA CUBE GET SOUSED
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika