Modestep odehrají premiéru v ČR v únoru 2013

Modestep odehrají premiéru v ČR v únoru 2013

04. 12. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britská elektro-dubstepová kapela Modestep vyráží na turné Evolution Theory a zastaví se při něm i v pražském klubu Roxy už 27. února 2013. Pro Modestep to bude vůbec první koncert v České republice.
MODESTEP jdou proti konvencím i ve svém vlastním žánru, kde je zvykem býti spíše samostatný DJ – ale MODESTEP jsou celá živá kapela složená hned ze čtyř hudebníků. MODESTEP vznikli v Londýně v roce 2010, kdy se dali dohromady bráchové Josh a Tony Friendovi (DJs) společně s kytaristou Nickem Tsangem a dalším DJem Matthewem Curtisem a začali vytvářet originální mix dubstepu s rockovými a elektronickými prvky.

MODESTEP jdou do všeho plnou parou, loni na australském turné ve čtyřicetistupňovém vedru, unavení, vyčerpaní dokázali i tak publikum i sami sebe vyhecovat na maximum – dle vlastních slov hrají každou show jako kdyby měla být jejich poslední.



V lednu má MODESTEPu vyjít první ucelené album Evolution Theory. „Na desce jsme pracovali fakt dlouho, a konečně jsme ready ji vypustit do světa. Je to o evoluci hudby během našich životů, takže čekejte všechno: dubstep, metal, house, hip hop, electro. Myslím, že to hodně lidí překvapí,“ řekl jeden z frontmanů, Tony Friend. „Nadcházející evropské turné se právě váže k albu Evolution Theory, takže bude nač se těšit!“ dodal zástupce promotérské agentury Fource Entertainment.

První koncert MODESTEP v ČR se koná 27. února v pražském klubu Roxy. Vstupenky v síti Tickepro.

www.modestep.com/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MODESTEP

Středa 27. 2. 2013
Vstup: 440 Kč
Vystupují:
MODESTEP (UK), Document One (UK), Dj Suki
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika