Aquaphonic 2012 představuje program

Aquaphonic 2012 představuje program

05. 12. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ani letos nepřijdete  o „sváteční“ dávku české i světové elektronické hudby. Severočeský Aquaphonic proběhne v pátek 28. prosince v prostorách KC 101010 v Liberci Vratislavicích. Hosty 11. ročníku budou dj a producent PHNTM (USA), Chris Sadler, Ladida, Forbidden Society, Akira a řada dalších interpretů na třech scénách.
Oproti loňskému roku se AQUAPHONIC rozroste na celkem tři stylově odlišné hudební scény patřící stylům techno, tech-house, minimal, deep house a drum and bass. Zahraničním hostem bude americký DJ a producent PHNTM. Jednoznačně ho poznáte podle bílé masky, bez níž nikdy nevstoupí na podium. Svou identitu si striktně hlídá, protože prý chce, aby lidé vnímali předně hudbu, kterou hraje a nikoliv jeho tvář. Neméně originální je i jeho výběr skladeb v jeho setu, kterým plní kluby a festivaly po celém světě. Tajemná tvář, precizní mixy a energická hudba je to totiž přesně to, co na PHNTM jeho fanoušci milují. Vlastní label Neptuun City hudebně zaměřený na styl, který sám PHNTM charakterizuje jako Tech-Funk, tedy směsici techy-beatů a funky-basslines. Ze známých jmen zde vydal skladby např. Phunk Investigation, Tomy DeClerque, WhiteNoize, TJR, Elay Lazutkin a dalších. Zajímavé je také to, že jediný Čech, který zde pravidelně vydává, je DJ Pompeiy – jeden z interpretů letošního AQUAPHONICU. Sám PHNTM však vydává své skladby na předních světových labelech, jako jsou TOOLROOM REC. nebo Umekův label 1605, se kterým spolupracuje také na hudební produkci.




Dalšími hosty letošního ročníku AQUAPHONICU budou DJ Chris Sadler, DJka Ladida, DJ Džejár, djské duo TGT & Zdeněk Malich, DJ Miquel, DJ Pompeiy, AndrewJ & Sanny, 2TAKT a další.

Forbidden Society poprvé v Liberci
Milovníky ostrého drum and bassu jistě potěšíme zprávou, že své vystoupení potvrdil DJ a producent Forbidden Society, který v Liberci vystoupí vůbec poprvé! Z dalších d´n´b interpretů to bude dle ankety Drum and Bass Awards 2011 nejoblíbenější dj AKIRA, dále partička WAB project, rezidentka AQUAPHONICu Katcha, djské duo Tactical a Okan či DJ Mint.

Pro aktuální novinky sledujte: www.facebook.com/#!/events/485901424778110/?fref=ts
www.facebook.com/Aquaphonic
www.aquaphonic.cz

Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AQUAPHONIC

Pátek 28. 12. 2012
Vstup: 220 Kč / 259 Kč
Vystupují:
PHNTM (USA), LADIDA, CHRIS SADLER, MIQUEL, ROGER VENZENT, TGT & ZDENEK MALICH, POMPEIY, FORBIDDEN SOCIETY, AKIRA, KATCHA, WAB PROJECT, MINT, TACTICAL & OKAN, DŽEJÁR, 2TAKT, ANDREWJ & SANNY, MILO, WAXWORK, SHARK8
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
AQUAPHONIC, 28.12. KC Vratislavice Liberec
2x2 vstupy + 2xCD kompilace DJ Miquela Massive progressive
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika