Vstupenky na koncerty v Roxy jako vánoční dárek

Vstupenky na koncerty v Roxy jako vánoční dárek

10. 12. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už máte plné zuby davů v obchoďácích i předvánočního nákupního šílenství obecně? Rádi byste vánoční dárky vyřešili s co nejmenším množstvím stresu a přitom originálně? Co takhle potěšit nevšedním kulturním zážitkem v podobě vstupenky na některou z akcí, které se v nadcházejících měsících uskuteční v Roxy?
Vybírat můžete ze silvestrovského mejdanu ROXY Ecstasy New Year´s Eve 2012 (31. 12.), prvního sólového koncertu frontmana Interpol Paula Bankse v ČR (5. 2.), tuzemské premiéry nového projektu Saschi Funkeho Saschienne Live! (16. 2.), koncertu ikony avantgardy Johna Calea s kapelou (28. 2.) nebo jediné tuzemské show kultovních IAMX v roce 2013 v ČR (4. 4.).

Všechny vstupenky navíc můžete koupit za cenu bez poplatků každý všední den od 16:00 do 20:00 ve střední galerii NoD (v patře nad ROXY) nebo online na Ticketpro.cz a Tickeportal.cz. Pojďme se nyní ve stručnosti podívat na bližší info k jednotlivým akcím, jež jsou v nabídce.


31. 12. ROXY Ecstasy New Year´s Eve 2012
Klub ROXY je svými silvestrovskými mejdany proslulý a na téhle pověsti rozhodně nehodlá nic měnit ani v roce 2012. Na třech scénách vás čeká domácí DJská špička v čele s DJem Trávou, kterého v line upu doplní Fatty M, DJ Yannick se saxofonistou Filipem Markesem, 2K&Sweg, Biodan, TAZZ a další. Nebudou samozřejmě chybět ani speciální vizualizace v režii VJ Quark / astraL d:VISION, silvestrovský light design od Everset či tematické dekorace. Těšit se můžete také na welcome drink, drobné občerstvení nebo na speciální akce s malými panáky zdarma, které budou probíhat po celou noc na vybraných barech. To vše nejen v ROXY, ale také v prostorách kavárny a galerie NoD, která bude 31. 12. uzpůsobena jako tzv. Comfortable Fresh Zone. Nyní navíc za pouhopouhých 300 czk pro prvních 300!


5. 2. 2013 Paul Banks (Interpol, Julian Plenti, USA/UK)
Po loňské úspěšné tuzemské premiéře amerických post-punkerů Interpol na Open Air Festivalu v Panenském Týnci se k nám znovu chystá jejich frontman, kytarista a zpěvák Paul Banks. Tentokrát však nikoli pod hlavičkou své domovské kapely, ale aby českému publiku vůbec poprvé představil svůj sólový projekt s prozaickým názvem Banks. Stane se tak 5. února 2013 v pražské ROXY a prim bude hrát především Paulovo druhé sólové album Banks, které vyšlo v říjnu na labelu Matador Records.


16. 2. 2013 Saschienne Live @ Flow
Berlínského DJe a producenta Saschu Funkeho asi není třeba příliš představovat, zejména pak jste-li příznivcem kvalitní house a techno music. V tomto ranku patří Sascha totiž mezi naprostou špičku a party, na nichž hraje, bývají garancí skvělého zážitku. Už to je samo o sobě velkým lákadlem, když k tomu ale připočteme fakt, že v ROXY 16. 2. představí na klubové noci Flow společný projekt se svou životní partnerkou Julienne Dessagne Saschienne Live, který letos na jaře debutoval albem Unknown na labelu Kompakt, vypadá to na klubovou událost začátku roku 2013.


28. 2. 2013 John Cale and Band (UK)
Spoluzakladatel legendárních Velvet Underground, hudební čaroděj, originální multiinstrumentalista a již po několik desetiletí jedna z nejinspirativnějších osobností hudební avantgardy - to je John Cale. Šarmantní sedmdesátník s obrovským charisma, který letos v říjnu vydal po sedmileté pauze zbrusu novou řadovou desku Shifty Adventures in Nookie Wood, se po několika letech znovu vrátí do své oblíbené Prahy na samostatný koncert, v jehož rámci představí jak svou aktuální tvorbu, tak zásadní věci ze své bohaté diskografie. Stane se tak 28. 2. 2013 v klubu ROXY a už teď je jasné, že to bude zážitek z kategorie výjimečných.


4. 4. 2013 IAMX
Po necelých dvou letech se do Prahy znovu vrátí mezi tuzemskými fanoušky nadmíru oblíbený dekadentní ansámbl Chrise Cornera (ex-Sneaker Pimps) IAMX. Kapela proslulá frenetickými koncerty s prvky výmarského kabaretu a avantgardy, provokativními texty a hypnotickou hudbou plnou sexuálního napětí chystá v ROXY exkluzivní koncert, na němž představí zbrusu nové, v pořadí již páté řadové album. V rámci jediného koncertu IAMX v ČR dojde samozřejmě ale i na staré známé fláky v novém zvukovém a vizuálním kabátě.

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ROXY ECSTASY NEW YEAR

Pondělí 31. 12. 2012
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
Tráva, Fatty M, CJ Fox & Kmin Yannick & Filip Markes on sax, DJs 2K & Sweg, Tomics, Biodan & TAZZ
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika