Solarstone králem party Full On

Solarstone králem party Full On

12. 12. 2012  |  Autor: DjDkDave  |  Komentáře (0)
O uplynulém víkendu, konkrétně v sobotu, proběhla v pražském klubu SaSaZu party Full On. Byli jsme zde svědky vystoupení zahraničního tria Ferry Corstena, Solarstone a Sied van Riela, které doplnil jediný český zástupce Michal Poliak.
Do klubu jsem dorazil krátce před půlnocí, když zrovna končil set Michala Poliaka, takže jeho výstup nemohu hodnotit. Z doslechu se jeho mix nesl především na vlnách housu. Po Michalovi se na scénu postavil první ze zahraničního triumvirátu, holandský DJ a producent Sied van Riel. Začátek jeho setu na mě působil spíše nesourodě a měl jsem z něj pocit, že Sied hledá sám sebe. To se naštěstí v druhé polovině setu povedlo a nakonec předvedl svůj standardně kvalitní výkon, na který jsem od něj zvyklý. Ke konci jeho vystoupení se k němu na zhruba 20 minut přidal další Holanďan a hlavní hvězda večera Ferry Corsten. Společně si střihli několik tracků „back2back“ a kolem druhé v noci Sied opustil mixáky definitivně a přenechal žezlo Ferrymu.

Od Ferryho jsem osobně po jeho vystoupení na poslední Transmission moc neočekával, ale musím říct, že mě mile překvapil melodickými tracky a celkově povedeným setem. Na Ferryho bylo na parketu bezpečně nejvíce lidí a atmosféra byla skutečně výborná. Jeho komunikace s publikem byla taktéž skvělá. Od začátku do konce měl úsměv od ucha k uchu a bylo na něm jasně vidět, že si set užívá naplno. Zahrál hodně vlastních tracků, ale tentokrát spíš ty novější. Na tradiční klasiky kromě Punk nedošlo. Zahrál Check It Out, Feel It, Live Forever, Once, Brute a další. Na závěr se k němu přidal poslední zahraniční DJ Solarstone a opět si spolu zhruba 25 minut střihli b2b set.

ferry

Krátce před půl pátou Ferry opustil scénu a klub přenechal právě Angličanovi Richardu Movattovi, který používá umělecký pseudonym Solarstone. Původně jsem měl v plánu odejít kolem páté, ale Solarstonův set byl tak fantastický, že jsem vydržel až do posledního tónu! Jeho set byl plný úžasných pecek v „baleárském stylu“ a ač jsem byl již značně znaven, musel jsem křepčit jak zamlada. Jeho set byl jedním z vrcholů letošního roku a přesně kvůli tomu poslouchám právě trance. Zahrál například Orkidea – Unity v Touchstone Remixu, Alex M.O.R.P.H. - Eternal Flame, Photographer – Airport a samozřejmě i tracky z vlastní dílny The Spell, Solar Coaster a Fire Island. Konečně DJ, který při hraní nevrže ani netahá kočku za ocas, ale hraje energický a melodický trance plný úžasných emocí, při kterých Vám běhá mráz po zádech. BRAVO!!!

Co říci závěrem, asi především to, že se párty Full On určitě vydařila a soudě podle atmosféry v klubu při všech setech a faktu, že téměř polovina všech návštěvníků vydržela až do konce, to rozhodně není jen můj názor. Co se organizace týče, tak jsem nenarazil na žádný problém, zvuk byl po většinu večera na kvalitní úrovni a nikde se netvořily nějaké větší fronty. Už teď se těším na další trance party v SaSaZu, která proběhne před Transmission 18. ledna.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FERRY CORSTEN „FULL ON 2012“

Sobota 8. 12. 2012
Vstup: 490 Kč / 590 Kč / 690 Kč
Vystupují:
Ferry Corsten, Sied van Riel b2b Solarstone, Michal Poliak
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika