Last info na Pig Fest

Last info na Pig Fest

20. 04. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pig Fest odstartuje už tento pátek 21.dubna ve 20 hodin v hale pod mostem Milénia v Plzni. V následujících řádcích se dočtete, jaké vychytávky a překvapení na vás čekají a samozřejmě časový line up.
Novinky
Nejprve něco k nejnovějším vylepšením festivalu. Především se tento díl ponese v kombinaci dvou barev – bílé a černé. Hned u vstupu vás pohltí bílý tunel, bílá bude vládnout i Pigs Production stagi, věnované technu a trance. Noisy Pioneer D´n´B stage se naopak zahalí do černého hávu.

Djs s andělským doprovodem
Hlavní hvězdy budou na podium vystupovat ve společnosti andělů a za zvuků a obrazů intra vytvořeného specielně pro Pig Fest.

Indický MC
Také si nemyslete, že se budete v pátek u paření flákat! Bedlivým okem vás totiž bude sledovat indicko-německý MC Deny, který na jakékoli náznaky poklesu frekvence vašeho tance bude reagovat nekompromisním hecováním. Jeho hlas, chvílemi vylepšený o syntetické efekty vás bude provázet celým večerem.

Samozřejmě na vás čeká daleko víc. Tři silné zelené lasery, světelná show, dekorace, videoprojekce, tanečníci ze Shadow Dancers a levné bary posílené o další pracovní síly. Navštívit můžete i různé stánky našich partnerů s odpočívadly i nabuzovadly, světýlky, bodypaintingem. Samozřejmě bude v prostoru umístěna šatna i velmi oblíbené alko-ledotříště a fotbálky. K dispozici bude dostatek místa k odpočinku a při troše štěstí zde dostanete i malý dárek od prasátek… V těchto místech možná potkáte i studenty, kteří na akci provádí svůj dlouhodobý výzkum. Pomozte jim se studiem a věnujte jim pár minut.

mapa

line up
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika