Koncert proti konci světa již zítra

Koncert proti konci světa již zítra

18. 12. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skvělí muzikanti podpoří kapelu tělesně postižených studentů a absolventů škol pražského Jedličkova ústavu The Tap Tap v jejím úsilí o záchranu světa. Ve čtvrtek 20. prosince ve 21 hodin se sejdou na koncertních pódiích ve třech českých městech – v Praze, Brně a Ostravě.
Benefiční Koncert proti konci světa tak bude nejen jedinečným happeningem v předvečer mayským kalendářem avizovaného zániku civilizace, ale také mimořádným hudebním zážitkem přístupným komukoliv, bez omezení. Všechna tři místa konání Koncertu proti konci světa jsou bezbariérová. U vstupu do pražské Incheba Areny organizátoři zajistili speciální výtah, takže vozíčkáři se dostanou dovnitř společně se všemi návštěvníky hlavním vchodem.

Možná poslední mejdan světa proběhne skutečně ve velkém stylu. V Praze spolu s The Tap Tap zahrají Support Lesbiens – jejich příznivci tak budou mít jednu z posledních příležitostí užít si kapelu na živo, v kompletní sestavě ještě před ohlášeným rozchodem, zazpívá legendární Jiří Suchý a fenomenální nevidomý zpěvák Marián Bango. V Incheba Areně nebudou chybět bronzoví slavíci Chinaski, Illustratosphere s Danem Bártou, ani oblíbený moderátor, mluvčí The Tap Tap Láďa Angelovič.



V brněnském klubu Fléda se na pódiu vystřídají Mandrage – čtvrtí v anketě Český slavík, houslový virtuos Pavel Šporcl, Tata Bojs, Eliščin Band, frontman Eliščina Bandu a zároveň moderátor večera Jan Budař přivítá Květu Fialovou, Pavla Bobka a další známé osobnosti.



V multifukčním centru v bývalém plynojemu v Ostravě-Vítkovicích bude koncertem provázet Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy, vystoupí Charlie Straight – aktuálně nominovaní na cenu Apollo za desku roku a držitelé ocenění Hvězda internetu v Českém slavíku, Mňága a Žďorp, Xindl X, Buty a jako host hlavní protagonista a jeden z textařů hymny proti konci světa, Tomáš Hanák.

Koncert proti konci světa bude v přímém přenosu vysílat ČT1, včetně závěrečného propojení všech tří měst telemostem a společné interpretace neoficiální hymny proti konci světa, písničky The Tap Tap Konec světa – zrušeno.

www.kpks.cz

Dodal: Simona Andělová, 2media.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika