V Roxy bude pořádně živo i na sklonku roku

V Roxy bude pořádně živo i na sklonku roku

19. 12. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Maraton plný kvalitní muziky a dobré zábavy nekončí v Roxy ani na sklonku roku 2012. 23. a 24. 12. má klub sice zavřeno, nicméně hned 25. 12. se zase rozjede na plné obrátky a zastavovat nebude až do konce roku.
Kromě silvestrovského mejdanu ROXY Ecstasy, na který je stále ještě v prodeji posledních pár kusů limitované série vstupenek za 300 czk (!), stojí za pozornost především NYE Warm Upy, které proběhnou v pátek 28., v sobotou 29. a v neděli 30. 12. a plynule navážou na Lounge Parties s volným vstupem, jež jsou na programu každý den od 25. do 27. 12.

Trojici NYE Warm Upů, které budou ve všech případech od 22:00 do 23:00 se vstupem ZDARMA a poté za 100 czk, odstartuje v pátek 28. 12. party pod hlavičkou Kick Da Night. V ROXY se ten den představí trio renomovaných DJs Tripmain, Richard Reynolds a Jean Luc, jejichž sety slibují slibují víc než výživný a notně energický mix stylů jakou house, progressive, funky a dalších. V Chill outu se pak budete moci oddat citlivým mixům dua Tomics & Cubic, VJovat bude Xenon.

Podobnou žánrovou směsici jako Friday in Kick Da Night nabídne o den později, tedy v sobotu 29. 12. i letošní poslední vydání nejdéle fungující klubové noci v ČR Climax, na kterou si tentokrát rezidentní DJ Chris Sadler pozval DJe Lumiera z Nightphunk Recordings. A jak je dobrým zvykem, nebude Lumiere jediným Chrisovým hostem. Do ROXY totiž 29. 12. dorazí také živelný DJ a producent Mike Frost, kterého navíc na pódiu doplní vokalistka Tereza Rheinová a saxofonista s přezdívkou Saxo.Kid, takže prosincový Climax nebude postrádat ani pořádně živý element. V Chill outu již tradičně zahraje Mr. Roquentin a vizualizace bude mít pod palcem VJ Martin.



Poslední šanci "rozehřát se" před silvestrovským mejdanem ROXY Ecstasy pak budete mít v ROXY v neděli 30. 12. na party Sunday Refreshment. Svými sety se o to "postarají" dva domácí a jeden sovenský DJ. Konkrétně to bude jeden z nejúspěšnějších progressive house a trance DJů a producentů ve střední Evropě Michael C, mladý pražský DJ a začínající producent s nickem Tibiza a bratislavský rodák Juraj Grafik, který loni debutoval trackem Lacuna na kanadském labelu Omerta.

Všechny silvestrovské warm upy startují ve 22:00, přičemž do 23:00 bude vstup ZDARMA a poté za 100 czk. Každý den počínaje 28. prosincem bude navíc od 14:00 na vstupu do ROXY otevřena pokladna, kde bude možné zakoupit vstupenky na silvestrovskou party ROXY Ecstasy *New Year´s Eve 2012* za bezkonkurenční ceny.

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ROXY ECSTASY NEW YEAR

Pondělí 31. 12. 2012
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
Tráva, Fatty M, CJ Fox & Kmin Yannick & Filip Markes on sax, DJs 2K & Sweg, Tomics, Biodan & TAZZ
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika