Klub Touster končí 31. března 2013

Klub Touster končí 31. března 2013

02. 01. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Rok se s rokem sešel a v klubu Touster nastanou v nejbližší době nevyhnutelné změny. Navzdory spoustě úspěšných parties, které zde více jak rok pod novým vedením probíhaly, klub dne 31. 3. 2013 pozastavuje svou činnost. Více informací v tiskové zprávě.
Když jsme 1.dubna 2011 poprvé otevírali klub Touster po poslední rekonstrukci, tak jsme ani zdaleka netušili, co všechno se v následujích dvou letech bude dít. Začínali jsme jako parta nadšenců elektronické taneční hudby s vizí nekomerčního klubu pro stejné srdcaře, jako jsme my. Ani ve snu by nás nenapadlo, kolik skvělých mejdanů společně s vámi zažijeme nebo kolik zahraničních hostů u nás vystoupí. Za tyto dva roky poctivé práce a zapaléní v klubu Touster vystoupilo přes 200 různých djs a live actů.

Za zmínku stojí určitě akce se zahraničními hosty. V horizontu dvou let v klubu vystoupili djs jako: Space Djz, Radial, John B, Hot-X, Schimek, Pablo Rouve, Ferry Tayle & Manuel Le Saux, Chris Bau, Joseph Capriati, Christine Lau, Peat Noise, Ron Wilson, Corvin Dalek, Dan Schachter & Andreas Tonar, Moonbootica, Virgin Enzinger, Kerstin Eden, Mario Ranieri a většina předních českých djs i začínajích mladých talentů.

Rádi bychom touto cestou všem vystupujím poděkovali za jejich skvělé výkony, které v klubu Touster předváděli.

touster

Po dvou letech působení klubu na pražské Palmovce jsme opět o něco zkušenější a bohužel jsme nuceni v březnu tohoto roku pozastavit naši činnost. Hlavní důvody jsou dva. Tím největším nepřítelem zdejšího clubbingu je bohužel lokalita. Druhým faktorem je kapacita klubu. Pokud chceme udržtel standard, který se v poslední době v Praze nastavil, tak nám tyto dva důvody nehrají moc do karet.

Nezoufejte však, protože rozhodně neplánujeme vyskočit z rozjetého vlaku. Za dva roky jsme zvládli vytvořit silný tým Touster Production, který nehodláme rozpustit. V současné době usilovně pracujeme na náhradní variantě fungování klubu v nových prostorách, které budou vyhovující ve všech směrech.

touster

Všechny naplánované akce do konce března proběhnou podle plánů a celý měsíc vyvrcholí rozlučkovou dvoudenní mega párty! Do té doby ještě stihneme několik zahraničních hvězd a spoustu vymazlených mejdanů, které si všichni společně řádně užijeme.

Potvrzené akce se zahraničními hosty do konce března 2013:

19. ledna – My name is Techno / Patrick DSP (CDN)
25. ledna – Minimal People / Industrialyzer (P)
26. ledna – Spitfire! / Sacrifice (D)
1. února – Come In pres. City / Diego Hostetler (D)
8. února – Touster Production pres. Karotte / Karotte (D), Boss (SK)

Touster Production tedy jako taková zůstává fungovat i nadále. Nemusíte smutnit, protože se s námi budete moci i nadále setkávat na zajímavých eventech, které pro Vás v budoucnu připravujeme. Naděje umírá jako poslední a tak všichni společně doufejme, že se nám co nejřdíve podaří nalézt prostor, který bude splňovat všechna zmiňovaná kritéria.

Veškeré další kroky a informace na www.touster.cz

Dodal: Štěpán Ježek, Touster
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Partygirl
06. 01. 2013 | 21:39:57
+0 | -0
Týý jo Karotte a Boss, pecka!No doufám, že najdou lepší prostor, sice jsem tady ještě nebyla, ale z těch fotek to vypadá dost prťavý...

Mili
05. 01. 2013 | 10:46:56
+0 | -0
Hustý - Karotte :-)
RDW
03. 01. 2013 | 15:29:21
+0 | -0
Moc velká chvála, za ty 2 roky jste tu naší scénu dosti rozhýbali, do dalších let hodně takových úspěchů přeji.
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika