Claire Morgan již zítra na BE AT:

Claire Morgan již zítra na BE AT:

10. 01. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 12. ledna vystoupí v klubu Chapeau Rouge na akci BE AT: Australanka Claire Morgan z labelu Haul music. Na akci dále zahrají Vik z Brna, Vojta Ark a Schwa z projektu Shades of Gray.
Claire Morgan, hudební producentka s vinylovou uchylkou, strávila posledních deset let hraním po celém východním pobřezí Austrálie.

Z rodného Brisbane Claire zamířila nejprve na jih do rušného Sydney a později do Melbourne, kde jako rezidentni djka vystupuje v těch nejlepších klubech. Claire mezi Brisbane, Sydney a Melbourne dodnes pravidelně vystupuje. A ať uz se jedná o mejdany v klubech, na lodích nebo na outdoorových festivalech, Claire s sebou vzdy vozí svůj jedinečný mix hudby, ve kterém nechybí house music, disco, funk, acid a techno. Roku 2012 svoje působiště ještě rozšiřuje o Berlín, kde teď s malými přestávkami žije.



Během své kariéry hrála po boku těch největších jmen taneční scény z celého světa, jako například Derrick May, Miss Kittin, Efdenim, Aril Brikha, Joris Voorn, Sven Vath, Audion/Matthew Dear, DBX a Mathew Jonson a její tracky si oblíbily takové osobnosti, jako například Ripperton.

Kdyz se Claire zrovna nevěnuje hraní a surfování, skládá hudbu k filmům a k televizním pořadům. Claire se můze pochlubit širokým záběrem, zahrnujícím vše od ambientní elektronické hudby po kompozice pro celé orchestry.

FCB event

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE AT:

Sobota 12. 1. 2013
Vystupují:
CLAIRE MORGAN (au) & Schwa & Ark & Vik
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
BE AT:, 12.1. Chapeau rouge
1x dárkový balíček Club Mate, 1x dárkový balíček od Grow shop + 1x tričko warehouse.cz + 1x vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika