Berlínský Hawkinson na Come In City

Berlínský Hawkinson na Come In City

14. 01. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražský díl akce Come in City přiveze 1. 2. do klubu Touster berlínského dje a čistokrevného techno umělce Hawkinse. Line dále doplní slovenský Yacube, djane Lillou, Adam Cloud a rezident Segment.
Hawkinson

Od prvních chvíle, kdy přičichl k elektronické hudbě, věděl kam patří. Zpočátku ho inspirovali inovativní umělci jako Kraftwertk, Jean Michel Jarre, Depeche Mode a další. Pomalu si začal uvědomovat, že je jen jediný správný směr - techno. Zůstal věrný svým kořenům a zachoval si elementární respekt ke kultuře DJingu. Jak sám říká: "Hraní pro mne bylo a stále je skutečné skládání. Vždy jsem miloval přijímat nové výzvy - uchopit dva vynily a vykouzlit něco unikátního."



Hawkinson se hraní věnuje už delší dobu, od roku 2001 se představil mnoha berlínských klubech. V pouhých 23 letech si zajistil své první vystoupení v legendárním Tresoru. S jeho prvním releasem se ukázala správnost volby, zůstat věrný své vášni. Z vlastní tvorby lze uvést například EPéčka: The Beginning na Pure Substance Digital (2008), Distance na Müller Records (2009) či Stillleben na Phunkit (2011).



V loňském roce vydal dokonce plnohodnotné album s názvem KLAF opět na Müller Records - o řadě remixů ani nemluvě. Umí se vcítit do davu a přesně, ví jak ho naladit na správnou vlnu, kde ho poté nechat bublat na bodu varu, než se dovaří. To je opravdová lahůdka a česká premiéra v podobě německého dj Hawkinsona.

https://soundcloud.com/hawkinson
http://novafuture-blog.com/2011/06/30/out-soon-hawkinson-stillleben-ep-phunkit/
http://novafuture-blog.com/2011/12/01/out-now-hawkinson-klaf-mueller-records/
FCB event

Dodal: Martin Bubeníček, Come In
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

COME IN PRES. CITY W/ HAWKINSON (DE)

Pátek 1. 2. 2013
Vstup: 90 Kč
Vystupují:
Hawkinson (DE), Yacube, Lillou, Adam Cloud, Segment
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika