David Moleon se vrací do Brna

David Moleon se vrací do Brna

14. 01. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
David Moleon vystoupí znovu v Brně ve 2 hodinovém setu. Dále dorazí dj Splif a český borec Destroyer, který se představí v Live Pa setu. Na hlavní stagi nebudou chybět ani pořadatelé Phil Albedo a Skais.
Ve společném setu vystoupí Gat Electra a Luis Lamborghini, kteří jsou na scéně mnoho let a stále baví různé kouty České Republiky. V neposlední řadě přestavujeme DJe Matimura, který svým našláplým techno setem bude mít jistě také co nabídnout.

HardTechno Provincie oznámila svůj konec, ale v malé kapce naději se vrací jako druhá stage na StarTechu, kde hlavním lákadlem bude maďarský DJ Bentech, který patří rozhodně k nadějným mladým producentům a stále ukazuje, že v Maďarsku HT neumírá. Další host se k Vám podívá také z Maďarska, bude to jeho premiéra a těšit se můžete na DJe TiltHAMMERa. Tuto stage doplní brněnský DJ a producent Schanzz a stálice klubu Perpetum Warphil. Z Ostravy k nám zavítá promotér Lexikonu DJ Thomas Cook a nebude chybět ani HTP resident Slayer. Celou stage nám rozjede nadějný nováček DJ Trunk, který Vás jistě taky překvapí.

FCB event


Dodal: Petr Rossow
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STARTECH WITH DAVID MOLEON

Pátek 15. 3. 2013
Vstup: 199 CZK, 8 EUR do 22:00, 250 CZK, 10 EUR po 22:00
Vystupují:
DAVID MOLEON, CUBBO, DJ SPLIF,, NWOR, DESTROYER, NAKED LUNCH, HYBRID CONFUSION PHIL ALBEDO SKAIS LUIS LAMBORGHINI & GAT ELECTRA MATIMUR BENTECH TILTHAMMER THOMAS COOK WARPHIL SHANZZ SLAYER TRUNK
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika