New Yorský speciál Freestyle Mondays v Chapeau Rouge

New Yorský speciál Freestyle Mondays v Chapeau Rouge

20. 01. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
S novým rokem 2013 vstupuje Freestyle Mondays do třetího ročníku své existence. Už třetí měsíc provází touto jam session nově Vojtaano s On Timonem a stejně jako každý měsíc nebude chybět živá kapela Monday Bloody Monday s vokalistkou Flowe.
V pondělí 21. ledna jsou tedy opět k mikrofonu zváni všichni MCs, beatboxeři i zpěváci, aby se zapojili do vyjímečné jam session.

To že se i ty můžeš předvést živou kapelou za zády, není však jediným důvodem, proč v pondělí do Chapeau Rouge na Freestyle Mondays dorazit. Hlavními hosty bude new yorská dvojka Tah Phrum Duh Bush aka DJ Boosh Wheels a Hired Gun. Oba tito pánové nehrají v Praze prvně a určitě je na co se těšit. Výborní rapeři jsou součástí Freestyle Mondays v New Yorku a mají za sebou mnoho zkušeností v rámci vystupování po celém světě. Jejich show se vyznačuje nepřetržitým tokem energie i zapojováním přítomných diváků. Jak bylo řečeno, pro kluky nepůjde rozhodně o pražskou premiéru a dá se očekávat, že dorazí nemálo těch, které vystoupení těchto amerických Mcs v minulosti nadchlo. Tah Phrum Duh Bush – raper, spisovatel i DJ spolupracoval například s Oereo, Erikou Fečovou či BeatBurger Bandem. S nejlepší českou beatbox crew vystupoval i Hired Gun, který prozměnu hostoval třeba na posledním albu respektovaného Philipa TBC.
 


Další kdo se na lednovém Freestyle Mondays představí je MC Paparasty, univerzální MC, který se lehce pohybuje v hip hopu, drum and bassu avšak jeho nesilnější stránkou je reggae a dance hall projev, díky němuž si ho zapamatují všichni, kdo na něj narazí. Vítěz Ring 4MCs, finalista soutěže EODUB si na pondělí nachystal krátkou show se svým autorským repertoárem a dozajista se mu podaří většinu klubu roztancovat a rozehřát ho ještě než na stage naběhnou headlineři s porcí striktního new yorského rapu.

Hired Gun

Návrat Tah Phrum Duh Bushe a Hired Guna do Pahy je záminkou pro pořádný mejdan, který podpoří i DJs ve dvou patrech klubu. Až do rána se o zábavu postarají DJs: Boosh Wheels (USA), Shock O´, člen legendárního Chaozzu DJ BA2S, Pet, Dug či Tango (SK). Mimopražští mohou celé Freestyle Mondays sledovat na živém steamu na: http://www.chapeaurouge.cz/vysilame/. Vše startuje v 20:00 aveškeré informace o této zajímavé akci najdete na: http://freestylemondays.cz/. Všichni jsou tedy srdečně zváni do jednoho z nestarších pražských klubů Chapeau Rouge, ať už budete divákem nebo se chopíte mikrofonu a jako malou ochutnávku můžete zkouknout sestřih z druhých narozenin Freestyle Mondays, kde vystoupil rovněž host z NYC IllSpokinn nebo Revolta.
 


Dodal: Lucie Zachová, Chapeau Rouge, Hip Hop Coordinator
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FREESTYLE MONDAYS

Pondělí 21. 1. 2013
Vstup: 80,-Kč, registrovaní MCs zdarma
Vystupují:
Tah Phrum Duh Bush (US), Hired Gun (US), MC Paparasty, Vojtaano, On Timon, Flowe, Monday Bloody Monday band, DJs: BA2S, Boosh Wheels(US), Tango(SK), Dug, Pret, Shock O´
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika