Party Kick Da Night s Michaelem C

Party Kick Da Night s Michaelem C

04. 02. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Další díl rezidentní noci Bon Finixe Kick da Night se uskuteční v klubu Roxy už tento  pátek 8.2. Tentokrát si Bon pozval jako hosta jednoho z nejlepších progressive djs a producentu v ČR - Michael C! O rozjezd akce se postará SmiX. Pojďme si všechy tři zúčastněné ve stručnosti představit.
BON FINIX

Během své kariéry Bon Finix prošel rezidenturou ve většině významných pražských klubů a vystoupil na spoustě předních festivalů jako jsou Creamfields Central Europe, Summer of Love, Mácháč, Pleasure Island, Trancefusion anebo Prague "Summer" Sessions s Carlem Coxem. Spolu se svou party Kick da Night objíždí kluby po Česku a Slovensku a pod stejnomennou značkou pořádá akce jako ZOOM, Musica anebo BonTrip Sessions. Bon Finix je čím dál aktivnější i na producentském poli. Skladby z jeho produkce již v minulosti našly podporu u známých DJs jako Tiesto, M.I.K.E., Wippenberg, Artento Divini nebo Andy Moor. Právě mu vychází nový remix spolu s Tripmainem pro známého holandského DJe a producenta Setrise.

MICHAEL C

Michael C patří mezi nejúspěšnější progressive house/trance DJs a producenty ve střední Evropě. Je rezidentním DJem nejposlouchanějšího pořadu o taneční muzice Dance eXXtravaganza na rádiu Evropa 2, jeho tracky pravidelně hrají například Ferry Corsten, Guiseppe Ottaviani, Sean Tyas a mnoho dalších. Kromě úspěchů na domácí scéně Michael vystupoval v Číně, Itálii, Bulharsku, Německu nebo Polsku. Oficiálně remixuje legendární kapelu Kosheen a vydává na světových labelech. Představil se na megaakcích Transmission, TranceFusion, Reflections s Arminem van Buurenem nebo po boku DJe Tiesta před 15 000 lidmi. Hrál na festivalech Pleasure Island, Creamfields, Mácháč, Summer of Love nebo zahraničních Summer City v Polsku, BeeFree na Slovensku a Summer Emotion v Itálii. 17. prosince 2012 vyšel jeho remix na legendárním labelu In Trance We Trust / Black Hole a skladbu zařadil Ferry Corsten i na svoji nejnovější kompilaci jako bonusový track!



SMIX

SmiX je čerstvou tváří na scéně, která zažívá velmi dobrý start a je přijímána mezi partypeople, kterým se líbí jeho melodické a energické sety, jež vždy strhnou a pobaví. Díky tomu si ho začíná všímat široké okolí a nyní hraje pravidelně po boku Bona Finixe na Kick da Night parties a také s tech-houseovým duem Lazy&Doctor. Z jeho setů čiší energie a melodie, to vše v duchu progressive/tech/housu. Kromě zaběhnutých akcí (nejen) v Praze (Kick da Night, Confusion, Prague Connection, Switch) je vidět a slyšet i na velkých akcích na Nymbursku. Zahrál si ve známých pražských klubech Prdel, Dejavú, Gox či Mecca. Od roku 1998 tvoří i vlastní hudbu. Aktuálně pracuje na svém novém progressive house soundu.

http://www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KICK DA NIGHT

Pátek 8. 2. 2013
Vstup: do 23:00 free entry, od 23:00 za 100 czk
Vystupují:
Bon Finix, Michael C, SmiX
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika