Generation Wild tour míří do Prahy

Generation Wild tour míří do Prahy

05. 02. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po Americkém turné během února a návštěvě 25ti měst za 25 dní, Generation Wild tour se objeví i v Praze v klubu Sasazu, v sobotu 8. března 2013. Generation Wild je tematická show v podání mladého talentovaného kvarteta djů z celého světa, kteří spojili své síly do dobrodružství, jediného svého druhu.
A aby toho nebylo málo, tak tento event bude oživen o notoricky známého a talentovaného živého fotografa z USA, který si říká Krill. Krill zachytí ty nejdivočejší momenty a nasadí je on-line na specielně vytvořenou webovou stránku eventu Generation Wild. Generation wild není jen o Djs, ale je také o lidech, kteří jsou hladoví po housové hudbě a mají neobyčejný životní styl, kteří čas od času rádi upustí uzdu své divokosti. Generation Wild je divoký event, kterého musíte být součástí .



Generation Wild přijede do Prahy s těmito čtyřmi talentovanými Dji:

DENIZ KOYU

Do Prahy přiletí 8. března, Deniz Koyu DJ a producent, kterého všichni již velmi dobře známe, díky debutu na Sensation 2012 v České republice. Od roku 2011 Deniz Koyu dokázal, že je jedním z nejslibnějších talentů, před kterým bychom se měli mít na pozoru. Jeho skladby jako „Tung“, Hertz“, Bong“ a některé z jeho remixůse staly obrovskými hymnami, jež hráli znovu a znovu Tiesto, Swedish House Mafia, Fedde le Grand, Avicii, Alesso, Erick Morillo, David Guetta či Calvin Harris. V poslední době jste ho mohli vidět hrát na hlavních stagích největších festivalů po celém světě, za zmínku stojí určitě březnový Ultra Music Festival v Miami. Připravte se a ujistěte se, že nepropásnete DJe a producenta Deniz Koyu.
 
DANNY AVILA

Ano, sedmnáctiletý umělec přiletí ze Španělska do Prahy 8. března, talentovaný DJ, který ve svém mladém věku hrál již na největších klubových a festivalových eventech po celém světě. Od roku 2011 má svou vlastní rezidenturu na party ostrově Ibiza a minulé léto byl požádán nikým jiným, než DJem Tiestem, aby pravidelně každý týden hrál jako warm-up DJ na Tiesto club life eventech 2012 v klubu Pacha Ibiza. Aby toho nebylo málo, tak byl letos vybrán, aby hrál na hlavní stagi Ultra Music Festivalu v Miami, díky čemuž je teď v hudebním průmyslu vnímán jako velká budoucí hvězda. Připravte se a ujistěte se, že si nenecháte ujít první vystoupení DJe Danny Avila v České republice.
 
MIKAEL WEERMETS

Ze Švédska přiletí 8. března Mikael Weermets, DJ a producent, který se stal nejmladším DJem, jež se dostal do finále SMC a konkuroval tak jménům jako Axwell, Eric Prydz nebo Stonebridge. Od té doby Mikael Weermets dorostl do podoby silné značky EDM scény a zahrál si na mega festivalech po celém světě. V roce 2011 podepsal smlouvu s gigantem EMI records a díky tomu se rozjela slibná kariéra tohoto pětadvacetiletého Švéda. S četnými remixy na největších tanečních labelech světa, masivní spoluprácí a připravovaném debutovém albu na Kontor Records, má nový Švédský super DJ opravdu nabitý kalendář podnikáním a cestováním po celém světě. Ukazuje tak světu, že teprve ukáže co umí v následujících letech. Připravte se a ujistěte se, že nepropásnete DJe a producenta Mikaela Weermetse.
 
 dBERRIE

Až z dalekého New Yorku přiletí 8. března do Prahy, nejtalentovanější producent a remixér dBerry, jehož remixy skladby Gotye a Somebody that I used to know jste zajisté již několikrát slyšeli. Kromě jiného zremixoval také skladby od Adele a Lennyho Kravitze a právě vydal remix skladby Breaking your fall od Danny Avila a vlastní skladbu Aquarius ve vokálové verzi s Tatianou Owens. V současné době má vlastní rezidenturu v klubu Pacha v New Yorku a v klubu LIV v Miami, hrál také na hlavní stagi Cosmic Opery na Ultra Music Festivalu v Korei. V pátek, 8. Března bude mít svùj debut v České republice. Připravte se a ujistěte se, že nepropásnete DJe a producenta dBerry.
 
KRILLWASHERE.COM:
Ke Generation Wild tour byla vytvořena speciální webová stránka kam americký fotograf Krill ukládá fotografie z těch nejdivočejších momentů z Generation Wild tour. Zdivočte a zdokumentujte se fotografem jménem Krill.

https://www.facebook.com/events/125341204307575/

Dodal: Pavla Mariková, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GENERATION WILD TOUR

Pátek 8. 3. 2013
Vstup: 350 Kč / 499 Kč
Vystupují:
DENIZ KOYU DANNY AVILA MIKAEL WEERMETS dBERRIE
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika