Eddie Richards se vrací na Boogie

Eddie Richards se vrací na Boogie

13. 02. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chapeau Rouge ve spolupráci s Nightphunk recordings uvádí 23. února další pokračování klubové noci Boogie. Není to tak dávno, co v Chapeau vystoupila legenda techhousové scény Eddie Richards na více než vydařeném večírku. Organizátoři se ho proto rozhodli  pozvat znovu. 
Eddie Richards patří mezi nejdéle hrající house a techno djs nejen ve Velké Británii ale i po celém světě. Jeho cd mix pro londýnský klub Fabric patří podle kritiků z renomovaných hudebních magazínů jako např. Mixmag, iDJ nebo Muzik, mezi nejlepší mixy této řady.
»»» Soutěž o volné vstupy «««

Hrál na dnes již legendárních nocích Sunrise, Energy, Helter Skleter, ale také v legendarním klubu Hacienda. Na konci osmdesátých let měl také měl společnou residentní noc s frontmany kapely The Shamen (Richard West Aka Mr.C). Tato Noc patřila mezi nejlepší acid house party na britských ostrovech.

eddie

Jeho projekt Acidman vyšel v roce 1988 a byl umístěn v britské top 20. Tento singl zremixovali např. slavní Orbital, The Shamen nebo Ralphi Rosario. Eddie je take rezidentem londýnského klubu Fabric, kde má svou noc Wiggle společně s Nathan Colesem a Terry Franicsem. On sám je majitelem labelu Storm, Lunar Tunnes a Dy-Na-Mix. Není divu, že je často nazýván “britský goodfather techna a housu”.

Dámy a pánové v sobotu 23 února se máte možnost setkat s touto legendou osobně v Chapeau Rouge.  Pojdťe si s námi společně užít  kvalitní hudební zažitek od legendy britského acid housu. To si prostě nesmíte nechat ujít.

Dále na party Boogie vystoupí residenti Lucas Hulan z Nightphunk Recordings a olejový magnát DJ Malkao. Jako speciální support dj vystoupí  náš mexický kamarád a  emigrant a hlavně super DJ Jonathan Flores.

http://www.chapeaurouge.cz

Dodal: Lukas Hulan, Nightphunk Recordings
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOOGIE

Sobota 23. 2. 2013
Vstup: 50 Kč
Vystupují:
Eddie Richards, Lucas Hulan, DJ Malkao, Jonathan Flores
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika