Havana Club Tour de Bar míří do Prahy

Havana Club Tour de Bar míří do Prahy

19. 02. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hlavní město nabízí největší koncentraci barů, hudebních klubů a koktejlových podniků. Havana Club Tour de Bar 3 představuje unikátní barmanské klání 10 vyhlášených podniků z daného regionu, skvělou zábavu, vystoupení originálních umělců a audiovizuální show. To vše zažijete 22. března v prostorách Průmyslového paláce v Praze.
Zahraničním hudebním hostem večera bude srbský producent a dj GRAMOPHONEDZIE.  Pozor, o vstupenku zdarma si můžete říci v některém ze soutěžních podniků nebo ji získat po registraci na webu www.tourdebar.cz.  
 
Již třetí ročník HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3 se po vydařeném úvodním mejdanu v Ostravě přesouvá do Prahy. Na přání fanoušků se tato jedinečná akce, která spojuje barmanskou show a hudební mejdan, uskuteční v Průmyslovém paláci. V pátek 22. března vyroste v jeho reprezentativních prostorách deset barů, za kterými se budou ohánět zástupci 10 špičkových pražských podniků. Celý večer se budou mezi sebou předhánět, kdo ke svému barovému pultu přiláká více návštěvníků a namíchá tak nejvíce lahodných drinků jako Havana Mojito, Cuba Libre a další nápoje s hlavní ingrediencí – pravým kubánským rumem Havana Club.
 
Představujeme 10 pražských podniků, které budou v tomto kole soutěže usilovat o vaši přízeň a vítězství: ALIBI cocktail and music bar, CHAPEAU ROUGE, COCO café bar, COYOTES PRAGUE, INSOMNIA MUSIC CLUB, LA BODEGUITA DEL MEDIO, LA CASA ARGENTINA, N11 music club & lounge, PHENOMEN a ZLATÉ ČASY. Vyhraje právě ten váš oblíbený podnik?
 
Světová hvězda GRAMOPHONEDZIE zavítá do Prahy

 
HAVANA CLUB TOUR DE BAR je nejen o skvělých koktejlech namíchaných od profíků, ale především o skvělé zábavě. O výbornou atmosféru a plný parket se postarají přední čeští Djs jako je Chris Sadler, Pavel Bidlo, Manio a Fatty M. Chybět nebudou ani zahraniční hosté, nejočekávanějším bodem večera však bude vystoupení srbského hudebníka GRAMOPHONEDZIE. Jeho skladby plní kluby po celém světě, mezi ty nejznámější patří např. „Why Don´t You“:
 
Žhavé rytmy z rozpáleného Karibiku přiveze kubánský zpěvák Dariel ve své Fresh Reggaeton show s hudebním a tanečním doprovodem. Atmosféru velké halové akce doplní působivá audiovizuální show využívající nejmodernějších led technologií.
 
Mrkněte se, jak si užívali návštěvníci minulou akci HAVANA CLUB TOUR DE BAR v Ostravě:


Bližší informace najdete na stránkách www.tourdebar.cz a na
www.facebook.com/events/195090017292905. Vstupenky na pražskou HAVANA CLUB TOUR DE BAR zakoupíte v síti Ticketpro nebo je možné je získat zdarma po registraci na webu soutěže.

Dodal: Martin Borovička
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Pátek 22. 3. 2013
Vstup: 300 Kč, vstup zdarma po registraci
Vystupují:
GRAMGRAMOPHONEDZIE (Belgrade, Serbia), Chris Sadler, Pavel Bidlo, Manio, Faty M, kubánský umělec Dariel (Havana, Cuba) se svou show Fresh Reggaeton
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika