Prahu a Brno rozpálí Gramophonedzie

Prahu a Brno rozpálí Gramophonedzie

04. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Barmanské show, chutné drinky a zábava naplno, tolik slibuje mejdan Havana Club Tour de Bar. Praze a Brnu nabídne přehlídku barmanských es vyhlášených podniků, ale také hudební program s unikátním hostem uznávaným dj a producentem Gramophonedzie.
Ten vystoupí nejprve v Praze v pátek 22. března v exkluzivních prostorách Průmyslového paláce a o týden později 29. března zavítá do Brna, kde si jeho vystoupení užijí návštěvníci BVV. O plný parket se na obou mejdanech postarají spolu s touto zahraniční hvězdou i přední čeští DJs.

Plní kluby po celém světě, jeho skladby patří k top výběru snad každého DJ a na spolupráci s ním stojí hudebníci „frontu“ před jeho studiem. Srbský hudebník a producent Marko Milicevic, známý pod uměleckým jménem Gramophonedzie, bude exkluzivním hostem pražské a brněnské zastávky HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3.

gramophonedzie

Jeho hudební dráhu raketově odstartoval hit „Why Don´t You“ se swingovým popěvkem od zpěvačky Peggy Lee. Tato skladba dlouhou dobu bodovala v žebříčcích radií ve Velké Británii i jinde v Evropě, a podle některých jde o vůbec největší klubový hit roku 2009. S kombinací houseových rytmů, chytlavých retro melodií a výrazných vokálů se Gramophonedzie „trefil do černého“!. Důkazem je i fakt, že klip „Why Don´t You“ získal na Youtube více než 8,5 milionu zhlédnutí!

Gramophonedzie má na svém kontě okolo dvacítky dalších skvělých skladeb. Úspěch zaznamenal např. se skladbami „Brazilian“ (Nocturnal Groove) nebo „Outta My Head“ (Oxyd), které patří k nejžádanějším trackům z jeho produkce na hudebním portálu Beatport. Daří se mu i na poli remixů, udělal téměř 40 předělávek např. od The Muthfankas („Gotta Hold On Me“), Professor Green („I Need You Tonight“), Kraak & Smaak, Marco Nastic a dalších.



V roce 2010 talent Gramophonedzie ocenila soutěž MTV European Music Awards v kategorii „Best Adria Act“ a byl spolu se jmény jako Enrique Inglesias, Swedish House Mafia současně nominován na titul „Best European Act“. Originalitou své hudby si Gramophonedzie získává fanoušky po celém světě. Jeho pracovní diář je plný zastávek od Hong Kongu, po Austrálii, ale slyšet ho hrát můžete také v exotické Indonésii, Brazilii či Dubaji.

Za mixpultem ho během večera vystřídají Djs Chris Sadler, Pavel Bidlo, Manio a další interpreti. Žhavé rytmy přímo z rozpáleného Karibiku přiveze kubánský zpěvák Dariel ve své Fresh Reggaeton show spolu s tanečníky a hudebníky.

Více informací: www.facebook.com/TheGRAMOPHONEDZIE/info
Bližší informace o akci najdete na stránkách www.tourdebar.cz a na
www.facebook.com/HavanaClubTourDeBar. Vstupenky na pražskou a brněnskou HAVANA CLUB TOUR DE BAR zakoupíte v síti Ticketpro nebo je možné je získat zdarma po registraci na webu soutěže.

Dodal: Martin Borovička
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Pátek 22. 3. 2013
Vstup: 300 Kč, vstup zdarma po registraci
Vystupují:
GRAMGRAMOPHONEDZIE (Belgrade, Serbia), Chris Sadler, Pavel Bidlo, Manio, Faty M, kubánský umělec Dariel (Havana, Cuba) se svou show Fresh Reggaeton
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika