Fade In – nový elektronický festival

Fade In – nový elektronický festival

13. 03. 2013  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Dne 8. května se v Bruselu uskuteční první ročník festivalu Fade In, na kterém spolupracují organizátoři německého Time Warpu a majitelé belgického klubu Fuse. Pokud chcete zažít hvězdný line up spojený s perfektním technickým zázemím, neměli byste si tuto akci nechat ujít.
Richie Hawtin, Sven Väth, Chris Liebing nebo Loco Dice - to je pouze krátký výčet hostů, kteří 8. 5. 2013 v Bruselu vystoupí. Akce se uskuteční v budově Tour & Taxis - v lokaci postavené v netradičním viktoriánském stylu, která patří mezi nejzajímavější stavby belgické metropole.

fade in

Jak již bylo řečeno, Fade In má za cíl spojit kvalitní hudební performance s propracovanou produkcí, která je po vzoru Time Warpu založená na kvalitním technickém zázemí a inovativních technologiích. Organizátoři připravují mimo jiné i speciální audiovizuální show, na níž spolupracují s těmi nejlepšími zvukaři a lightshow experty. Pokud letos nevyrazíte na Time Warp, Fade In by měl být dostačující náhradou.
 
Lístky je možné zakoupit od února na www.fade-in-festival.com.
 
Line up: Richie Hawtin, Sven Väth, Adam Beyer, Chris Liebing, Loco Dice, Pan-Pot, Gary Beck, Subb-An, Hector, Pearson Sound, Ben UFO, Skudge (live), Locked Groove, Sagat (live), Pierre, Deg
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika