Co je nového u Dj Schwa?

Co je nového u Dj Schwa?

14. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Dj Schwa, polovina česko-australského dua Shades of Gray, se nedávno vrátil ze své měsíční tour po Asii a Austrálii. Kromě cestovatelských aktivit Michal nezahálel ani jako producent.
Téměř celý únor strávil Dj Schwa na cestách. Mezi jeho první zastávky patřily asijské destinace Thajsko a Indie. Země, které zdánlivě nepatří mezi centra taneční muziky, ho velmi zaujaly: „Indie má velkou budoucnost, co se elektronické muziky týče.“
 
 
Následující tři týdny Schwa strávil ve svém „druhém domově“, kde založil projekt Shades of Gray a kde 6 let aktivně působil – v Austrálii. „Nebyla to ale žádná flákárna někde u moře. Program jsem měl nabitý hraním a studiovou prací na novém albu Shades Of Gray, takže trochu odpočívám až teď v Čechách“, svěřil se nám Michal.
 
V Melbourne a Sydney odehrál po delší době i několik live setů i společně s Nickem. Mezi jednoznačný vrchol australské části tour patřila party SASH v Sydney:

schwa
 
 
Po návratu do Čech se Michal doma moc dlouho neohřál. Další zahraniční hraní na něj totiž čekalo v tureckém Istanbulu. První vystoupení v muslimské zemi zanechalo v Michalovi hluboký zážitek: „Takhle dobrou atmosféru jsem u nás v Čechách snad nezažil. Tanečníci se dokonce snažili šplhat ke mě na stůl, kde bylo vedle gramofonů jen asi 20 centimetrů místa. Tancování nahoře na baru jim očividně nestačilo. Jinak abych Praze nekřivdil, tak hraní v Roxy s mým oblíbencem Dj Hell bylo také parádní.“
 
S Dj Hellem Michal vystoupil 9. 3. na klubové noci Flow: „Měl jsem ho možnost trochu blíže poznat při cestě z letiště. Je to opravdu  výjimečný člověk a zároveň je velice skromný a sdílný. Rozhodně neměl žádné superstar manýry, jak by si mnozí mysleli.“
 
Kromě djingu se Schwa ve volném čase věnoval také produkci. S Nickem Westem v Austrálii započali pracovat na novém albu Shades of Gray, které by mělo spatřit světlo světa koncem letošního roku. Další novinkou je potom vydání EP s housovým mágem Miguelem Migsem: „Jsem nadšený, že si mě ke spolupráci přizval právě Miguel, který je na scéně bezmála 20 let a kterého velmi respektuji“. EP s názvem Mood Swings bude obsahovat celkem 4 skladby a ke koupi bude digitálně i na vinylu u OM Records.
 
 
Michal je momentálně v plné síle zpět v České republice. 22. března připravuje pro domácí fanoušky další díl své rezidetní noci BE AT: v klubu Chapeau Rouge, na které jako headliner v tuzemské premiéře vystoupí francouzský dj a producent Timid Boy.


 
https://www.facebook.com/djschwabeef

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Da Moon
15. 03. 2013 | 11:33:52
+0 | -0
Jen tak dál Michale!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika