Sunshine se zastaví v Lucerna Music Baru

Sunshine se zastaví v Lucerna Music Baru

19. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jak už na podzim roku 2012 Sunshine lehce nastínili, plán pro minimálně první půlku roku 2013 bude v hodně retro duchu. Asi dozrál čas, vytáhnout nějakou dobu nepoužívané kytarové efekty a reinventovat symboly a vizuály z doby, kdy Suns byli podle domácího legračního hype kapelou "známou v zahraničí, kterou v Čechách skoro nikdo nezná".
Tuzemská situace se za ty roky nepatrně změnila, ale hlasů, volajících po návratu některých songů z období desek Velvet Suicide, Necromance, Moonshower & Razorblades i Dreamer do současného playlistu stále přibývalo. Série koncertů BACK TO THE ROOTS by měla volání těchto hlasů ze záhrobí rámcově vyslyšet. Kromě toho pomalu ale jistě dochází i k realizování snu, který má kapela, i lidi kolem ní, už dlouhou dobu v plánu. Vzhledem k enormnímu množství natočeného video materiálu z několika tour po celém světě, nahrávání a pobytu v Americe a dalších archivních rarit, konečně dojde i na první DVD, které ale nebude jen obyčejným záznamem víc či míň povedeného koncertu. Čeká nás sice hodně práce, ale na konci by měl být unikátní a zábavný dokument, jehož součástí se může stát každý jeden z vás (podrobnosti se včas dozvíte). V rámci toho bude i část jarních koncertů Suns pečlivě a s citem dokumentována. To by byla asi velká škoda nechat si to ujít, ne?

sunshine
 Podívejte se na fotky z loňského koncertu Sunshine v LMB

BACK TO THE ROOTS  turné nebude rozhodně Final Countdown, ale nekromantická měsíční koupel s žiletkama ve flakonu luxusního parfému, vzteky vrženýmu proti zdi... prostě taková malá sametová sebevražda.

V rámci tour se Sunshine 27. března představí i v pražském Lucerna Music Baru.

http://www.sunshinetrash.com
 

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SUNSHINE – BACK TO THE ROOTS

Středa 27. 3. 2013
Vystupují:
Sunshine, No Distance Paradise
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika