LeSale z Luv Shack Records na Boogie

LeSale z Luv Shack Records na Boogie

21. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dalším pokračování deep housové party Boogie se v pražském underground klubu Chapeau Rouge uskuteční 29. března. Jako headliner vystoupí vídeňský producent a dj LeSale, který reprezentuje underground deep house label Luv Shack Records.
Tento label je nováček mezi labely ale za kratkou dobu působnosti si našel řadu fanoušků z řad respektovaných deep house djs jako jsou např Jimpster, MANIK, Eric Rug,  Gavin Herlihy, Droog, Tim Green, Roberto Rodriguez , Arnaud Le Texier, Rampa a mnoho dalších.

LeSale je původem Francouz ale žijící již delší dobu ve Vídni. Jeho talent a hudební vkus ho dostal mezi partičku Luv Shack Records, se kterou se stará o chod vydavatelství a k tomu pořádá mejdany v klubech a na lodi. LeSale je zcela jistě tou pravou volbou pro pořádný mejdan jak má být a vy už teď se mužete těšit na jeho vystoupení v pátek 29tého března právě v Chapeau Rouge.



Dále se představí rezidenti Lucas Hulan z Nightphunk Recordings a náš olejový magnát DJ Malkao, který  si pro vás připravil specialní open nu disco set. O support se postará náš Buddha kolega a kamarád Lumiere.

Vážení přátelé a kamarádi kvalitního deep housu, koukejte dorazit protože to bude veliký žur a vy nesmíte chybět!  Začínáme přesně ve 22 hodin a vstup je za pouhých 50czk.

Více informací naleznete na www.chapeaurouge.cz

Dodal: Lukas Hulan, Nightphunk Recordings
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOOGIE

Pátek 29. 3. 2013
Vystupují:
DJs LeSALE (a) & Lucas Hulan, Malkao, Lumiere
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika