FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Rebel Šatlava fest 2013

Rebel Šatlava fest 2013
24. 03. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Přípravy na 5. ročník hudebního festivalu Rebel Šatlava fest jsou v plném proudu a už nyní se ví, na co se můžou jeho návštěvníci těšit. Letos si pořadatelé s festivalem pospíšili a malebné městečko Přibyslav zažije hudební zážitek již koncem května. Termín se oproti předchozím prázdninovým ročníkům posunul na 31.5. - 1.6. Místo festivalu zůstává v areálu pod přibyslavským zámkem.
Festival bude opět dvoudenní. Začne páteční zábavou a vyvrcholí sobotními koncerty: “Víme, že tady na Vysočině mají lidi rádi zábavy pod širým nebem. Je to místní kulturní klasika, která sem prostě patří. Chceme na páteční program nalákat i ty, kteří normálně na festivaly nechodí, nebo je pro ně překážka vysoké vstupné”, upřesňuje jeden z pořadatelů Ondřej Málek. Páteční program bude mít na starost oblíbená zábavová kapela Kyvadlo za jednorázové symbolické vstupné 50,- Kč do 21. hodiny, poté 70,- Kč. Na pátek jsou připravena ještě nějaká překvapení a program se protáhne do brzkých ranních hodin.
 
            Další změnou oproti minulým ročníkům může být i rozmanitá sestava vystupujících kapel. V sobotu se údolím řeky Sázavy rozlehnou libé tóny kapel Wohnout a Arakain. “Obě kapely tu hrály už před dvěma lety na letišti a muzikanti byli spokojení, rádi přijali nabídku.” Doplňuje pořadatel Martin Kasal. Další potvrzenou kapelou jsou legendární pankáči Visací zámek. “Visáči zahrajou díky zpětné vazbě návštěvníků. Na minulých ročnících chyběla nějaká známější “vulgární” kapela. Myslím, že tímto doženeme dosavadní punkový deficit a doufáme v kladnou odezvu návštěvníků”, vysvětluje Kasal a doplňuje: “Podobný image má i kapela Zakázaný ovoce, která také nevystoupí v Přibyslavi poprvé.”
 
            Jedním z headlinerů sobotního večera bude známá zpěvačka Anna K s kapelou. “Hity Anny K znají z rádií všichni. Naživo to ale zní o sto procent lépe a její energie je neuvěřitelná! Stojí za to tuhle skvělou zpěvačku vidět!” Komentuje vystoupení Anny K Ondřej Málek. Vzhledem k žánrové rozmanitosti festivalu zařadili pořadatelé hudební styl hip hop. Hudebník Lipo, který je známý svými singly Ležím v tvé blízkosti a Do města přišla zima, vystoupí na Rebel Šatlava festu se zpěvačkami Debbi a Kateřinou Marií Tichou, se kterými natočil uvedené singly. Pořadatelé dali také příležitost regionálním interpretům: jihlavská  Arciskačány, brodská El´Brkas a přibyslavská OHS předvedou svým fanouškům, jak jim je festivalové prostředí blízké.
 
            Festivalem chtějí pořadatelé podpořit neziskové dobročinné organizace, které budou mít ve festival parku své stánky. Zakoupit bude možné výrobky z chráněné dílny občanského sdružení Benediktus a Spektrum - centrum primární prevence a drogových služeb připraví zábavný program pro děti. Vstupenky budou v předprodeji od 1. dubna do konce května, za cenu 260,- Kč. Poté se cena vstupenky zvedne. Zakoupit je lze prodejnách v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Žďáru nad Sázavou, Chotěboři, Polné a Přibyslavi. Na louce vedle festival parku vyroste stanové městečko, kde bude možné zdarma stanovat. Veškeré informace jsou k dispozici na webu www.satlavafest.cz a na Facebooku. “Mohlo by se zdát riskantní, jít v květnu na festival. Dlouhodobá statistika počasí však mluví jasně. Nebojíme se toho, věříme, že lidi si pomaturitní období budou chtít užít! Těšíme se na to!”, uzavírá Libor Jaroš, člen pořádající přibyslavské kapely Šatlava, která se na festivalu také objeví.

Dodal: Ondřej Málek, Šatlava fest

REBEL ŠATLAVA FEST

Pátek 31. 5. 2013 až Sobota 1. 6. 2013
260 Kč / 350 Kč
Vystupují:
kyvadlo, šatlava, anna k. wohnout, arakain, visací zámek debbi, lipo, kateřina marie tichá, zakázaný ovoce, civilní obrana, arciskačány, reweer, el´brkas, ohs
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |