Horkýže Slíže v pražské Incheba Areně už zítra

Horkýže Slíže v pražské Incheba Areně už zítra

25. 03. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nažehlená saka, volánky a lesknoucí se plesové polobotky ve skříních se konečně dočkají! Společenský večírek k tanci a poslechu z produkce nitranské čtyřky Horkýže Slíže vypukne v pražské Incheba Areně už zítra, tedy ve středu 27. března, úderem 8. hodiny večerní.
Kromě skvělé show plné slížovského humoru a hromady vpravdě již legendárních songů se bude také křtít platinová kolekce Horkýže Slíže a rozdávat ganja – přesněji nová deska St. Mary Huana Ganja, kterou v poslední době doprovodil i neodolatelný klip Nazdar! -

 
A to stále ještě není vše! Kdo přijde ve středu večer na koncert, neodejde s prázdnou. Speciálně pro Prahu připravily Pivovary Staropramen limitovanou edici zálohovaných kelímků na pivo s motivem celého turné u příležitosti 20 let pobytu Slížů na česko-slovenské hudební scéně.  Sběratelé si mohou kelímek, který bude jinak zálohovaný, ponechat jako suvenýr.
 
Celé turné je na delší dobu výjimečnou příležitostí, kdy mohou fanoušci tuhle povedenou partičku ze Slovenska vidět na živo – kapela se totiž rozhodla, že v létě už navštíví pouze jeden hudební festival v Čechách a jeden na Moravě. I z toho důvodu si chlapci z kapely spolu s fanoušky turné opravdu užívají a v Praze s nimi dokonce zajdou na oběd! 80 nejrychlejších bude mít možnost od 11.30 poobědvat s kapelou v pražském pivním baru Na Verandách v objektu Staropramenu v Nádražní ulici – registrace probíhá na Facebooku kapely.
 
Mimochodem – vstupenky na pražský koncert se budou prodávat i v Incheba Areně, ale za cenu vyšší než v předprodejích. Více informací na www.horkyzeslize.sk

Dodal: Michaela Braná
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: HORKÝŽE SLÍŽE

Středa 27. 3. 2013
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
Horkýže Slíže
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika