Hungry Beats  vydávají The Beginning Of Hell

Hungry Beats vydávají The Beginning Of Hell

01. 04. 2013  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Kdo by neznal českou dvojici producentů Kryštofa a Filipa alias Hungry Beats. V současné době je připraveno vše k tomu, aby jejich první album spatřilo světlo světa.
Dnes vychází nové album ,,The Beginning Of Hell“ českého producentského dua jménem Hungry Beats. Deska vyjde hned ve třech formách CD/ Vinyl / Digital a je zaměřena více na hardcore-industrial.  Album vyjde na Alter-hate, který řídí DJ Tieum. Právě on dal podnět k tomu, aby deska vyšla na jeho sublabelu Alter-hate pod Audigenicem. Na této značce vydávají jména jako Mad Dog, Tommyknocker či Ophidian.
 
Hungry Beats, jejichž většina vystoupení se odehrává live, jsou jedním z neúspěšnějších projektů na české hardcorové scéně. Procestovali Evropu křížem krážem a vystoupili v hlavních časech na známých zahraničních festivalech jako je Raving Nightmare, E-Mission, Together We Are Hardcore, Footworxxx a dalších. Jejich tracky se vyskytují v setech umělců jako jsou Partyraiser, The Sickest Squad, Saphira, Sandy Warez či Tieum.
 
Filip a Kryštof jsou společnými majiteli labelu Prague Nightmare Records. Zároveň stojí za pořádáním akcí mnoha akcí včetně  Prague Nightmare label night.
 
 
Tracklist:
1. Calm Before the Storm
2. The Beginning of Hell
3. Execution
4. Celestial Devastation
5. Its Over Prime
6. Are You Fuckin Mad?
7. Fake True
8. Limp Disskick http://youtu.be/IfUui5UyIXs
9. The Lost Soul
10. Your Time Has Passed
11. The War Machine (feat. Mathef)
12. Prague Chainsaw Massacre
13. Digital Purgatory
14. Broken Head
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika