Milk & Sugar: České publikum? Party zvířata!

Milk & Sugar: České publikum? Party zvířata!

01. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Autoři hitových remixů slaví 15 let na podiu a slavit budou i Praze. Na velký jarní mejdan si nachystali tříhodinový set. V rozhovoru prozradili, co je nového, který svůj song mají nejradši a jak se těší na české publikum.
Ahoj, nedávno jste oslavili společných 15 let. Jak jste toto jubileum oslavili?
Vydali jsme album s nejlepšími singly, většinu z nich v nových remixech a jeli jsme naší dosavadní největší tour. Byli jsme rádi, že jsme měli během února chvilku na odpočinek a pak jsme se vrátili opět k práci ve studiu. Moc se taky těšíme na DJing a to speciálně do Prahy, kde jsme už pár let nebyli.
 
Kolik času trávíte společně? Potkáváte se jen během své profese nebo jezdíte i na společnou dovolenou?
Byli jsme přátelé už před založením Milk & Sugar, takže není problém být společně na tour nebo ve studiu. Taky provozujeme vlastní nahrávací společnost, takže spolupracujeme denně téměř celý rok. Když to vyjde, tak se snažíme být alespoň občas odděleně. Ale i společná dovolená nás baví, třeba jako lednový výlet do Hong Kongu, tam jsme si to užili na plný pecky.
 
Který váš song považujete za svůj nejlepší?
Je to naše nadčasovka Higher & Higher. Ne, protože je největší hit, ale protože to byla zlomová nahrávka roku 2000. Nejúspěšnější track byl určitě Hey Nah Neh Nah a v těsném závěsu Let The Sun Shine.
 
Co je nového ve studiu Milk & Sugar, nějaké novinky k vydání, remixy?
V lednu jsme vydali náš poslední singl Stay Around, který se v klubových hitparádách drží dost vysoko. Další bude dvoudisková kompilace Miami Sessions 2013 a potom nový singl Tell Me Why.
 
Podle čeho se rozhodujete, jakou píseň remixovat?
Poslední dva songy Stay Around a Tell Me Why jsou oboje nové kompozice. Poslední cover verzí bylo Hey Nah Neh Nah v roce 2011. Přestože měl tento hit hodně verzí, jsme rádi, že většina DJů si vybírá tu naši. Stala se z toho hitparádová kometa a v prodejích dosáhla do top 10 v deseti zemích. Jinými slovy jsou vždycky předělávky velkým riskem, že někdo stejný nápad zpracuje o něco líp.
 
Musíte mít asi neuvěřitelný hudební záběr. Jaká hudba vás baví, když to není zrovna elektronika?
Milujeme živé koncerty. Třeba Lennyho Kravitze, The Killers, Coldplay. Takže rocková hudba nebo indie určitě patří mezi naše vášně. Žijeme v Mnichově a je super, že sem jezdí koncertovat všechny největší hvězdy.
 
Během kariéry jste dosáhli řady cílů, jaké jsou ty další, třeba pro dalších 15 let?
Stojíme před vydáním našeho prvního alba v Austrálii a přitom jsme tam nikdy nehráli. Je to pro nás určitě důležitý úkol si tam zahrát. Když všechno půjde dobře, tak bychom chtěli ve velkém oslavit společných 20 let, ale kdo ví, co bude.
 
Co byste vzkázali českým fanouškům před pražským koncertem?
Jsme na Prahu maximálně nažhavený a těšíme se k vám už od našeho posledního hraní v Česku. Od kolegů jsme slyšeli, že jste pořád divoký party zvířata, tak se o tom chceme přesvědčit na vlastní oči. Uvidíme se!
 
Dodal: David Salomon , kreativa a produkce NO LIMITS
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MILK & SUGAR

Pátek 5. 4. 2013
Vstup: 350 / 490 / 650
Vystupují:
Milk & Sugar, Pavel Cejnar, P@co, David Cross
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika