Rebok headlinerem noci Elements

Rebok headlinerem noci Elements

16. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kluci z Beef records si na svůj první jarní label mejdan pozvali hosta z prosluněného Balkánu. Reblok se představí českému publiku poprvé a rozhodně nebude hrát dechovku.
Ve svém Djbagu si přiveze nejčerstvější novinky z jeho vlastni zahrádky plus spoustu dalších věcí, které ho inspiruji v producentském a djském životě. Goran Paradjina aka Reblok má za sebou několik úspěšných let za mixákem a v Srbsku například vystupuje na obřím festivalu Exit! Co se produkce tyká, má pod palcem několik releasů na úspěšných labelech jako Definitive, Suara a samozřejmě i Beef records, kde se představil tento rok s vinyl EPčkem a remixem od Joyce Muniz.  Relok má opravdu dobře našlápnuto a my jsme rádi, ze ho můžeme představit českému publiku hned z kraje jeho úspěšné kariery.

Na večírku nebudou chybět speciální dekorace, videoprojekce  a cela atmosféra se ponese ve svěžím jarním duchu. Vedle Rebloka se můžete těšit na Dje Schwa z projektu Shades of Gray, který momentálně slaví úspěchy s deskou v koprodukci s Miguel Migsem. Dále zahraje mladý a nadějný Ezwell a o tolik důležitý rozjezd celé párty se postará Luke Nova.



http://www.chapeaurouge.cz
http://www.djschwa.net
http://www.beefrecords.net

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEMENTS

Sobota 27. 4. 2013
Vystupují:
REBLOK (serbia) & DJs Schwa & Ezwell
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika