Leather Electro Revenge v Chapeau Rouge

Leather Electro Revenge v Chapeau Rouge

21. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední dubnovou přijede poprvé do Prahy francouzský producent Bobmo se svým čerstvým EP Sonic Soul. Noc Clash! také poprvé přivítá tuzemské jezdce Radqohski. Dalšími hosty čarodějnického Clashe jsou MR. Moustache, Frank Lucas, Mint a Groovyluvah.
BOBMO.
Hvězda Institubes konečně v Praze.
Začínal jako rapper a beaty lámal na Playstationu, pak ho okouzlil chicagský house. Tak jej také v polovině nultých let objevil pařížský label Institubes. Během pár let Bobmo vydal 7 ep’s a sjezdil svět. Zejména singly z Falling From The Crescent Moon žhavili doběla djs z britského Radia 1 Annie Mac, Kissy Sell Out a Alex Metric.


 
V nové dekádě se vydal vstříc společným projektům. S legendárním Surkinem Bobmo založil neprůstřelné duo High Powered Boys a když přibrali Para One, byli z nich Marble Boys – spolu ostatně dali vzniknout také labelu Marble. Letos v dubnu Bobmo vydává sólové EP Sonic Soul, které je předzvěstí LP, jež by mělo vyjít na podzim. Deska začíná titulní peckou, napínavým průjezdem večerním tunelem: auta, brzy, mlha, electroclash. Následující Werk It zase působí jako časovýlet z Paříže do Států za houseovými kořeny. Poslední Hot Spot pak dle Bobma představuje pomstu bývalé přítelkyni: zapálit její věci a divoce tančit. Leather Electro Revenge.
 
THE FAKES. Rezidenti párty CLASH! vám vypráší kožichy ve spodním patře Chapeau Rouge na Fresh Stage. Těšte se na jejich novou pecku Fake It Till You Make It.
 
RADQOHSKI. Duo RADQOHSKI ( Praha, Česká Republika ) tvoří Radeq Brousil aka Call Me Radeq ( ex-MODELS ) a Tomáš Oujezdský aka OHYESKI ( ex-DISHRAG DUKES ). Hrají spolu od roku 2010 a během několika show se jim povedlo najít polohu, ve které nijak neomezují ambici svést se ( s cynismem jim vlastním ) na nejnovější trendy vlně, avšak zároveň své umělecké cítění nekompromisně konfrontují s bezelstným undergroundovým postojem. Jejich specifické uchopení zaběhlých norem taneční hudby a neotesaný syrový djaying dělají z jejich show intimní, osobní a ambientní zážitek i na parties narvaných k prasknutí.
 
MR.MOUSTACHE.
Mladý český producent, který za poslední čtyři roky vydal čtyři ep’s a letos také dlouhohrající desku Compliment. Jeho pecka „FR“ se objevila v reklamě na Mountain Dew s Lil Waynem.
 
FRANK LUCAS.
Kmenový DJ Expresradia, na CLASHI! ovládne Starr Mix Stage.

http://www.chapeaurouge.cz

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLASH! EXPRESRADIO

Úterý 30. 4. 2013
Vystupují:
Bobmo, Radqohski & Frank Lucas & Mint
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika