Tom Gilleron na Boogie v Chapeau Rouge

Tom Gilleron na Boogie v Chapeau Rouge

28. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 10. května vystoupí na dalším pokračování deep house noci Boogie v pražském klubu Chapeau Rouge Tom Gilleron z Londýna, který reprezentuje anglický label Revereberations.
Tom není žádným nováčkem, v britských klubech vystupuje již od počátku devadesatých let.   V roce 1997 dokonce hrál v pražském klubu Roxy jako DJ na koncertě tehdy hodně oblíbených Wubble-U. Jeho muziku naleznete na respektovaných underground labelech jako jsou např: Turbo Recordings, Visitor, Wrong a mnoho dalších. Sám je spolumajitelem anglického vydavatelství Reverberations a jeho nového sublabelu RvS, o který se stará společně s kolegou a především dlouholetým kamarádem Asadem Rizvim. 



Na těchto labelech naleznete produkci od takových umělců jako jsou např: Mr. C, Jef K, Tangun, Bushwacka! Johnny Fiasco, Sean Dimitrie, Hideo Kobayashi, LHK, Matthew Bandy, Alex Murat, Joshua Iz a mnoho dalších. Tom Gilleron je velice zdatný a oblíbený párty DJ a určitě se mužete těšit na jeho pořádnou dávku energického deephousu. Dále se na Club stage představí rezident Lucas Hulan z Nightphunk Recordings a náš olejový magnát DJ Malkao. Celý večer odstartuje Soul Hunter, který bude reprezentovat jeho domovskou stáj Dirty Corner Recordings. Soul Hunter je také znám jako moderátor internetového rádia Wave kde má svůj vlastní nedělní pořad Drop Out se spoustou zajímavých hostů.

Na horní Bar Stage vystoupí legendární DJ Geert, Loutka, Formi, Moskito a Squint, kteří si zde zavzpomínají na staré dobré oldschool časy a společné oslaví Loutkovy narozeniny. Přátelé a kamarádi kvalitného housu a deephousu, koukejte dorazit v pátek 10 května do pražského underground  klubu Chapeau Rouge kde společně protancujeme celou noc. Začátek akce je ve 22 hodin a vstup na akci je 
symbolických 50czk|2Eur.

Více informací naleznete na www.chapeaurouge.cz

Dodal: Lukas Hulan, Nightphunk Recordings
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOOGIE

Pátek 10. 5. 2013
Vstup: 50 Kč
Vystupují:
Tom Gillieron (uk) Lucas Hulan Malkao Soul Hunter
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
BOOGIE, 10.5. Chapeau Rouge
1x dárkový balíček Special Grower + 2 vstupy, 1x dárkový balíček Chapeau Rouge + 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika