Imagine Dragons poprvé v Praze

Imagine Dragons poprvé v Praze

24. 04. 2013  |  Autor: Misha  |  Komentáře (0)
Z Ameriky přichází další pop-rocková formace, která se pokusí svým debutem zapůsobit na svět a vydobýt si díky němu své místo na slunci. Novinkové album Night Visions ukázalo, Imagine Dragons mají hudební scéně skutečně co říct. Představit jej českým fanouškům přijela kapela do pražského klubu SaSaZu.
Imagine Dragons jsou poměrně novým objevem na hudební scéně, ale nejsou až takovými zajíčky, jak by se mohlo na první pohled zdát. Už v roce 2009 jim vyšlo stejnojmenné album Imagine Dragons, které sice díru do světa neudělalo, ale to následující Hell And Silence už nějaké slušné ohlasy na svou adresu získalo. K plnohodnotnému albu se však chlapci vzchopili až nyní a rozhodně nezklamali.

Když bylo oznámeno, že v rámci turné k novému albu kapela zavítá i do Prahy, byl o vstupenky na koncert takový zájem, že musel být přesunut do větších prostor. O tom, jaký je zájem vidět tuto kapelu na živo se mohli fanoušci přesvědčit na vlastní oči. V osm hodin večer se před vchodem do klubu mačkaly davy natěšených fanoušků a ještě v devět hodin večer, kdy měl být koncert zahájen předkapelou A Banquet, někteří stále stáli ve frontě.

Pražská kapela A Banquet v letošním roce vyhrála Objev roku v anketě Žebřík, kde navíc zabodoval i jejich singl Far Away, který se dostal mezi nejlepší skladby. Okamžitě po nástupu na podium se kluci „zvostra“ rozjeli a dostali fanoušky pěkně do varu. Ovšem před desátou hodinou už všichni netrpělivě čekali na hlavní hvězdu večera

Imagine Dragons se na podiu objevili s úderem desáté hodiny a okamžitě jsme všichni cítili pozitivní energii. Zpěvák Dan Reynolds má neskutečně úžasnou a nevšední barvu hlasu, kdy při vyšších polohách má člověk až husí kůži. Celý hudební klub skáče, skanduje a zpívá společně s kapelou. Atmosféra je od samého počátku neskutečná. Zaznějí všechny největší pecky ze zmiňovaného alba. Ty nejznámější, It´s time a Radioactive, si s kapelou zpívají i chlapci z ochranky.

Imagine Dragons mají neskutečný cit, schopnost a potenciál napsat dobrou, kvalitní a smysluplnou skladbu. Každá písnička je jiná, žádná nemá propozice obyčejné nutné vaty na zaplnění stopáže a každá je svým způsobem zajímavá a svá.

„Draci z Ameriky“ připravili svým fanouškům nevšední koncertní debut, na který budeme všichni dlouho vzpomínat a budeme přitom tiše doufat a přát si, aby se kapela brzy vrátila s dalším koncertem.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IMAGINE DRAGONS (USA)

Středa 24. 4. 2013
Vstup: 440 Kč
Vystupují:
IMAGINE DRAGONS (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika