Taneční program na GTFCKD

Taneční program na GTFCKD

25. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Další díl putovní akce GTFCKD se blíží, proto bychom Vám rádi představili tanečníky a tanečnice, kteří se přijedou v rámci akce představit do klubu Roxy se svými exhibicemi. Je rozhodně na co koukat a máme se tedy na co těšit.
V případě těchto tanečníků, lze říci jen jedno “Kdo umí, ten umí, kdo neumí ten čumí!” A my opravdu “čumíme” co vše členové BeatUpu dokázali a nedovedeme si představit co ještě dokáží.

Taneční skupina BEAT UP, kterou jsme vybrali pro zrealizování tanečního programu na náš další díl akcí GTFCKD disponujeme top českými tanečníky v moderním tanci, street dance, break dance a electric boogie již od roku 1993.

Dnes již nemá konkurenci a je tedy přední českou taneční skupinou s mnoha top referencemi, se kterými se téměř nikdo jiný u nás nemůže srovnávat: Mistři Světa v hip hop teamech, několikanásobní mistři ČR ve street dance choreografiích a mnoho dalších. Velkým úspěchem bylo i vítězství na Evropském šampionátu v Moskvě.

Před zhruba týdnem BeatUp vyhráli Mistrovství Moravy ve street dance formacích a postoupili z prvního místa na MČR BEAT STREET, které sami v Brně organizují.

Jsou také organizátoři největšího světového street dance meetingu STREET DANCE KEMP EUROPE (SDK, www.sdkeurope.com), kterého se účastní tanečníci z 50ti zemí Světa...

Takto např. vypadá párový street tanec “new hustle” od jeho zakladatele:
 

Na SDK probíhá i finále battlů (SDK WORLD TOUR preselekce probíhají ve 12 zemích Světa) a BEAT UP se již 2x probojoval mezi nejlepší 4 teamy! V posledních 2 letech se také prezentovali v rámci akcí více než 50 firem. Z toho např. T-MOBILE, SAMSUNG či FERRARI.

Beatup Ferrari

Taneční skupina BEAT UP se představila i v Národním divadle se svými dvěmi originálními představeními GHOST RIDERS a IDENTITA, s kterými také celkem 22x vyprodala divadlo Reduta v Brně.  O Beat upu jste se mohli hodně dozvědět i z pořadů TV, kdy byli o nich vysílány již 3 dokumenty. A v TV ještě na chvíli zůstaneme, BEAT UP totiž na ČT1 již v roce 2009 vyhrála taneční skupinu roku.

Pokud se chcete podívat jak se připravují na různé projekty a soutěže, můžete se podívat na na jejich webové stránky: http://www.beatup.cz

Klarka Hanka Mna

TYTO 3 půvabné slečny Klárka, Háňa a Móňa, vynikající tanečnice se budou prezentovat na akci GTFCKD!! Stejně jako pětice BBOYZ. BBOYZ, kteří patří k absolutní české špičce v break dance (bboying) si říkají BBOYZ BEZMASA CREW a rozhodně mají co ukázat, máte se opravdu na co těšit:
 

V jejich režii nás také čeká asi nejočekávanější představení v rámci GTFCKD párty, které nese název MOZARTforBBOYZ a jak již název napovídá, půjde o taneční break dance exhibici, která je speciálně vytvořena na vážnou hudbu a její remixy! A kdo nám bude Mozarta, battley a vše ostatní předvádět?

BBOY SIŇOR
BBOY SIŇORLektor taneční skupiny Beatup
1. místo queensstyle zone 1vs1 2011
1.misto boty 2005 1vs1
1.misto battl slovenia 1vs1
1.misto bboy king 2006 battle (top 16 bboys v čr)
1.misto boty 2006 crew vs crew
Circle of death 1vs1 2010 a 2011
2.misto Circle of death 2vs2 2011

BBOY FRANTA / FRANTIŠEK NOVÁK
BBOY FRANTA / FRANTIŠEK NOVÁKBattle Junior's vol. 4 - 1vs1 - 1. místo 
Battle Junior's vol. 5 - 2vs2 - 1.místo  
Beat Street - breakdance 3vs3 - 1.místo  
United Flow 2011 - breakdance crew vs crew - 2.místo
Hip Hop Jam - 3 vs 3 - 1. místo 
Undeground Battle Praha (2010)
power moves battle - 1. místo
MČR breakdance crew vs crew 2013 - 1.místo


BBOY DOMINO
BBOY DOMINODominik Hungr aka Domino je členem přední české skupiny BezMasaCrew. Už jako 16tiletý se zviditelnil, když vyhrál prestižní battle mladých talentů Battle Juniors. Od té doby vyhrál nebo byl finalistou spousty soutěží, ať už MČR nebo undergroundových battlů. Porotce na MČR 2013 v break dance. V březnu 2013 se dostal s CzeRusIta crew mezi top 8 evropských crews.



BBOY SAMUEL
Samuel Simku je jedna z legend českého bboingu. Co se freezu týče, byl první v ČR a na Slovensku, kdo jej prováděl přes kles a kdo ho uměl provést hned dvakrát. Za sebou má vítězství MČR v breakdance (dua, skupiny) a spoustu dalších skupinových výher.

BBOY IGGYBOY
BBOY IGGYBOYTanecni styl: hip-hop, house, break, funk, toprock
Tanecni uspechy....BezMasaCrew and Beatup
2007 -2010 1° class (Battle kings) 4x
2007 2° class BBOY Battle olomouc 1vs1
2008 2° class BBOY Battle slovakia 4vs4
2010 1° class (DANCE BATTLE) MČR
2010 2° class (Battle of the year) (cz sk) 1vs1
2011 1° class crew vs crew (circle of death)
2011 2° class crew vs crew (Whats up battle)
2011 2nd place MČR United flow crew vs crew
2011 2° class MČR (beat street) 3vs3 2° class
2011 3° class (hip hop kemp) 1vs1
2011 3° class (K.O battle from germany final) 1vs1 top bboys of world
2011 1° class (SUPREME DANCE BATTLE INTERNATIONAL 2011 KOJETÍN)
2011 1' class (beat street)
2012 2místo (queensstyle zone) 2vs2
2013 1' class (suprime battle crew vs crew)
2013 top crew cz ( rockin champ)

HANKA KŘEPELKA
HANKA KŘEPELKAHana Křepelková se věnuje tanci již 13 let a působí jako dlouholetá členka a lektorka Beat Up crew. Za sebou má četné taneční zkušenosti, za něž mluví úspěchy na soutěžích, účinkování po boku známých interpretů jak na pódiu tak i v hudebních klipech, účast na módních přehlídkách, vystupování ať už v divadle či na akcích všeho druhu v ČR i v zahraničí.




MÓŇA BARSÓNY
MÓŇA BARSÓNYMonika Bársonyová byla 7 let členem taneční skupiny Magic Free Group, šestým rokem je členem a lektorem taneční skupiny Beat Up a od září 2012 rovněž jednou z pěti tanečnic projektu Les Femmes. Za svoji taneční dráhu prošla mnoha tanečními styly – od disco dance, přes street dance až ke contemporary dance, kterému se v poslední době věnuje nejvíce. Účastnila se mnoha vzdělávacích workshopů, a to jak s českými, tak zahraničními lektory, stejně tak jako mnoha a mnoha shows a vystoupení na akcích.

Největší referencí je hlavní role v divadelním tanečním představení Identita.

KLÁRKA MÜLLEROVÁ
KLÁRKA MÜLLEROVÁ Klára Müllerová se od svých 4 let věnovala moderní gymnastice a tanci. Vystudovala taneční konzervatoř a nyní je učitelkou přípravného klasického tance, street dance a contemporary. Dále je jednou ze členek tanečního projektu Les femmes, se kterým vytváří komerční vystoupení na různorodé akce. Zúčastnila se několika tanečních přehlídek, workshopů a seminářů a tanec vnímá jako velkou část svého života.



Takže nezapomeňte, již od 21:00h se můžete těšit na opravdu lahůdkový program dalšího dílu GTFCKD. Celou první polovinou večera nás bude provázet i Dj Pavel Bidlo a po půlnoci již začne pořádný kolotoč v podaní djů se svými live hudebníky.

Kompletní časový harmonogram bude k dispozici již brzy. Sledujte náš web a facebook.

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GTFCKD

Sobota 11. 5. 2013
Vstup: Do 22:00 – 150,- / po 22:00 - 200,-
Vystupují:
Slater with U-Prag Drummers (Tribal Vision Records) Mr. Funky Machine (AK-47) with Keyterman (live keys) Ketan with Bohdan Skibinskyy (BLR / live klarinet/sax ) vs. Rishin (live drums) Mar All with Raq Edison (live sax/keys) Pavel Bidlo (special 3 hours set) Marinos Caswell with live Instrumentalist (violin/guitar) Face with Mc Manda Dora Djs Nika Stereoman BeatUp Dance Studio
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
GTFCKD, 11.5. Roxy
1x2 vstupy, 3x vinyl Tribal Records, 3xCD, 3xtriko Tribal Records
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika