FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Majáles nastaví laťku festivalům pod širým nebem

Majáles nastaví laťku festivalům pod širým nebem
28. 04. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Majáles Open Air se stal festivalem, který nejen otevírá sezónu zábavy pod širým nebem, ale do značné míry určuje trendy pro daný rok. I letošní účastníci se mohou těšit na řadu příjemných inovací.
Vychytávka první - A Stage. Áčková stage je přizpůsobená propracované show kapely Kryštof, která ji předvedla na třech vyprodaných jarních koncertech turné k desce Inzerát. Součástí instalace jsou např. obří posuvné LED panely, zdvižná plošina, světelný park či velké molo, po kterém se hudebníci dostanou hluboko do publika. "Výběhy nám dovolují být v bezprostřední blízkosti s fanoušky, doslova mezi nimi a to je skvělý zážitek," uvádí za kapelu Richard Krajčo. Velké pódium a celou show umožnila zejména finanční podpora generálního partnera Majáles - investiční společnosti Mayzus.
 
Vychytávka druhá - vratné kelímky.
Letošní ročník bude dozajista nejčistší - piva se totiž budou točit do zálohovaných kelímků z tvrdého plastu. Kelímek se dá pohodlně připnout za opasek či kapsu od kalhot. Největším přínosem je fakt, že se návštěvníci nebudou muset brodit záplavou plastových kelímků. "Na pohodlí a komfort prostoru jsme vždycky velmi dbali, ale kelímky na zemi byl neodstranitelný kolorit všech festivalů. To už je ale minulostí. Odhadujeme, že se takto zbavíme až 80% celkového odpadu," uvádí jeden z organizátorů akce Tomáš Zábranský. S konceptem vratných kelímků přišel jeden z hlavních partnerů akce - Plzeňský Prazdroj.
 
Vychytávka třetí - festival bez nepříjemné ochranky. Pořadatelé společně s hlavním partnerem akce, softwarovou bezpečností společností AVG, připravili nový koncept festivalové ochranky - na první pohled totiž nepoznáte, že tam ochranka je. Namísto bezpečáků v černém oblečení a se zlým pohledem nastupuje přátelská pořadatelská služba "AVG Festival Service". Tito pracovníci jsou pečlivě proškoleni o celém fungování festivalu a rádi poradí a pomohou s řešením jakéhokoliv problému. Pořadatelská služba je integrovaná do systému bezpečnosti, zdravotní a požární ochrany.
 
Vychytávka čtvrtá - program. Rozhodně nejbohatší za celou historii pražského Majálesu: Přes dvacet kapel špičky české hudební scény, ale také více než desítka studentských kapel, které mají v rámci soutěže Gambrinus Excelent Talents šanci vyhrát pivo na rok zdarma. Nehudební doprovodný program bude neméně pestrý. Návštěvníky čeká jak chillout zóna s „válecími vaky“ či internetová kavárna Idnes.cz, tak adrenalin v podobě výroby energie na oranžovém kole ČEZ, koulovačka s Tic Tac, nebo T-music majálesové svatby před zraky tisíce diváků. Univerzitní zóna nabídne prezentaci studentských spolků pěti pražských univerzit i prezentaci zahraničních studentů, kteří si pro návštěvníky připravili cestu kolem světa.
 
Vychytávka pátá - nový král. Nový král Majáles bude zvolen přímo v průběhu festivalu. Letos se o titul uchází 5 kandidátů - ti změří své síly v klání na dvou největších pódiích za účasti hlavních hostitelů večera - Jana Krause a Jakuba Koháka.
 
Kompletní info na praha.majales.cz

Dodal: Tereza Konrádová

MAJÁLES (PRAHA)

Úterý 30. 4. 2013
380 Kč
Vystupují:
Kryštof, Ine kafe, Mig 21, Tomáš Klus, Monkey Business, Chinaski, Polemic, Vypsaná fixa, Midi lidi, Sto zvířat, Čoko voko, UDG, Fast food, Wohnout
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |