Taneční program na GTFCKD v Roxy

Taneční program na GTFCKD v Roxy

29. 04. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Další díl putovní akce GTFCKD se blíží, proto bychom vám rádi představili tanečníky a tanečnice, kteří se přijedou v rámci akce představit do klubu Roxy se svými exhibicemi. Bude rozhodně na co koukat, máte se tedy na co těšit.
V případě těchto tanečníků, lze říci jen jedno “Kdo umí, ten umí, kdo neumí ten čumí!” A my opravdu “čumíme” co vše členové BeatUpu dokázali a nedovedeme si představit co ještě dokáží.

Taneční skupina BEAT UP, kterou jsme vybrali pro zrealizování tanečního programu na náš další díl akcí GTFCKD disponujeme top českými tanečníky v moderním tanci, street dance, break dance a electric boogie již od roku 1993.

Dnes již nemá konkurenci a je tedy přední českou taneční skupinou s mnoha top referencemi, se kterými se téměř nikdo jiný u nás nemůže srovnávat: Mistři Světa v hip hop teamech, několikanásobní mistři ČR ve street dance choreografiích a mnoho dalších. Velkým úspěchem bylo i vítězství na Evropském šampionátu v Moskvě.

Před zhruba týdnem BeatUp vyhráli Mistrovství Moravy ve street dance formacích a postoupili z prvního místa na MČR BEAT STREET, které sami v Brně organizují.

Jsou také organizátoři největšího světového street dance meetingu STREET DANCE KEMP EUROPE (SDK, www.sdkeurope.com), kterého se účastní tanečníci z 50ti zemí Světa...



Na SDK probíhá i finále battlů (SDK WORLD TOUR preselekce probíhají ve 12 zemích Světa) a BEAT UP se již 2x probojoval mezi nejlepší 4 teamy!

V posledních 2 letech se také prezentovali v rámci akcí více než 50 firem. Z toho např. T-MOBILE, SAMSUNG či FERRARI. (viz.foto).

Taneční skupina BEAT UP se představila i v Národním divadle se svými dvěmi originálními představeními GHOST RIDERS a IDENTITA, s kterými také celkem 22x vyprodala divadlo Reduta v Brně: http://www.youtube.com/watch?v=KcF7G7YkMlI&list=PL671F0F42BB97B985&index=5

O Beat upu jste se mohli hodně dozvědět i z pořadů TV, kdy byli o nich vysílány již 3 dokumenty. Např.: http://www.youtube.com/watch?v=gsvizChMgiI&list=PL671F0F42BB97B985&index=4

A v TV ještě na chvíli zůstaneme, BEAT UP totiž na ČT1 již v roce 2009 vyhrála taneční skupinu roku: http://www.youtube.com/watch?v=cqwxFB2F2P4&list=PL010E92C9A3429547&index=3

Pokud se chcete podívat jak se připravují na různé projekty a soutěže, můžete se podívat na na jejich webové stránky: http://www.beatup.cz

TYTO 3 půvabné slečny Klárka, Háňa a Móňa, vynikající tanečnice se budou prezentovat na akci GTFCKD!! Stejně jako pětice BBOYZ.

BBOYZ, kteří patří k absolutní české špičce v break dance (bboying) si říkají BBOYZ BEZMASA CREW a rozhodně mají co ukázat, máte se opravdu na co těšit:

V jejich režii nás také čeká asi nejočekávanější představení v rámci GTFCKD párty, které nese název MOZARTforBBOYZ a jak již název napovídá, půjde o taneční break dance exhibici, která je speciálně vytvořena na vážnou hudbu a její remixy! A kdo nám bude Mozarta, battley a vše ostatní předvádět?

BBOY SIŇOR
BBOY DOMINO
BBOY SAMUEL
BBOY IGGYBOY
HANKA KŘEPELKA
MÓŇA BARSÓNY
KLÁRKA MÜLLEROVÁ

Takže nezapomeňte, již od 21:00h se můžete těšit na opravdu lahůdkový program dalšího dílu GTFCKD. Celou první polovinou večera nás bude provázet i Dj Pavel Bidlo a po půlnoci již začne pořádný kolotoč v podaní djů se svými live hudebníky. 

Kompletní časový harmonogram bude k dispozici již brzy

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GTFCKD

Sobota 11. 5. 2013
Vstup: Do 22:00 – 150,- / po 22:00 - 200,-
Vystupují:
Slater with U-Prag Drummers (Tribal Vision Records) Mr. Funky Machine (AK-47) with Keyterman (live keys) Ketan with Bohdan Skibinskyy (BLR / live klarinet/sax ) vs. Rishin (live drums) Mar All with Raq Edison (live sax/keys) Pavel Bidlo (special 3 hours set) Marinos Caswell with live Instrumentalist (violin/guitar) Face with Mc Manda Dora Djs Nika Stereoman BeatUp Dance Studio
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
GTFCKD, 11.5. Roxy
1x2 vstupy, 3x vinyl Tribal Records, 3xCD, 3xtriko Tribal Records
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika