Creative on the Boat vyplouvá koncem června

Creative on the Boat vyplouvá koncem června

01. 05. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Za necelé dva měsíce opět vyplouvá loď Bastei a večírek Creative on the Boat, na kterém se tentokrát představí na dvou stagích 22 zástupců české a slovenské elektronické scény.
Na letos první Creative on the boat, za kterou stojí firmy Smoking, Special Grower, pražský klub Chapeau rouge a rezidenti party Creative – Subgate a Nkyp, se jako headlineři představí slovenští bardi – uznávaný producent a dj Michal Breeth, který mnohokrát představil svůj osobitý zvuk na eventech typu Bonusz Festival či Balaton Sound v Maďarsku a Slavoc, jež je součástí prestižních festivalů a eventů nejen na Slovensku, ale také u nás! Mimo této dvojice se můžete těšit na domácí zástupce, kterými jsou Orbith, Enrico, Subgate, Marty Fish, Wilda, Schwing, Rob Smile, Nkyp, Hory_Doly, Tokátko, Taada, Tibiza, Adlet, Finidi, Kifli, JB, Peter Costa, Mark Evil, Cayman a západočeský O.Jeybee.

Creative on the boat vyplouvá poslední červnový čtvrtek 27.6. v 18 hodin z pražské Výtoně, ale nalodění je již v 17 hodin. Po doplutí lodě se můžete těšit na oficiální afterparty v klubu Chapeau Rouge.

Kapacita lodě je limitována, proto doporučujeme si pořídit vstupenky na tento event co nejdříve. Cena vstupenky činí 250 Kč a o vstupenky si můžete psát a rezervovat si je na mailu subgate@tousterproduction.cz nebo na facebookovské fanpagi Creative party - www.facebook.com/creativeczech

Kompletní informace naleznete na www.chapeaurouge.cz a https://www.facebook.com/events/416677821745817/

Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CREATIVE ON THE BOAT

Čtvrtek 27. 6. 2013
Vstup: 250 Kč
Vystupují:
Orbith, Enrico, Subgate, Marty Fish, Wilda, Schwing, Rob Smile, Nkyp, Hory_Doly, Tokátko, Taada, Tibiza, Adlet, Finidi, Kifli, JB, Peter Costa, Mark Evil, Cayman, O.Jeybee
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika