Dotkni se Písku

Dotkni se Písku

05. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Slavnosti města Písku se snaží stále častěji zaujmout návštěvníky, kteří by v Písku strávili celý víkend. Tentokrát se o to pokusí v pátek Support Lesbiens a v sobotu Space DJZ
V pátek budou mít možnost všichni příznivci adrenalinových sportů trávit čas na Alšově náměstí, kde bude celodenní sportovní program zaměřený na skateboarding, in line, BMX a hakysack. Připravena bude U rampa, funboxy, skoky a jiné adrenalinové záležitosti. Sportovní exhibice předvede česká špička a o hudební doprovod se postarají tři new punkové a hardcorové kapely společně s DJs.

Páteční večer a areál zastřešeného Letního kina. Velké podium, množství světel a brilantní zvuk. To vše společně s vystupujícími kapelami navodí tu správnou atmosféru jednoho z prvních open airů tohoto léta. A jaké že se představí kapely? Support Lesbiens, Clou, Skyline, Gaia Mesiah, Peha a The Chancers.

Sobotní den bude pro změnu patřit americkým automobilům a motocyklům Harley Davidson. Na centrální Velké náměstí je naplánován sraz majitelů těchto strojů a pokud nám bude přát počasí, můžeme počítat s hojnou účastí těchto jedinečných unikátů. Najíždět na náměstí budou mezi 9.00 - 10.00 a jejich odjezd spojený se „spanilou jízdou“ po okolí města je naplánován na 15.00. Od rána budou mít tedy všichni příznivci možnost všechny vystavené automobily a motocykly detailně prohlédnout a vychutnávat si i vystoupení několika rockabilly kapel.

Sobotní večer a opět areál Letního kina. Areál, který bude patřit jen a jen taneční hudbě. Z Anglie dorazí headlineři celého večera, miláčci českých techno fanoušků, legendární Space DJz! Na jednom podiu s nimi společně vystoupí DJové Kaiserzoze, Pietro, Molczik, Home + MC Kelda, Groove Dan, Efendy a Ja-Mal DJs.

dotkni se pisku

www.dotknisepisku.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika