S Radiem Wave do Berlína

S Radiem Wave do Berlína

06. 05. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Radio Wave připravilo na květen nový projekt s názvem Radio Wave Berlin Session.Součástí projektu, který vyvrcholí v pátek 31. května tzv. berlínským dnem, exkluzivním vysíláním Radia Wave živě z Berlína a večerním koncertem české kapely DVA v klubu Badehaus, je i soutěž o zpáteční jízdenky Praha–Berlín.
Radio Wave podporuje originální českou hudební scénu nejen ve vysílání, ale i prostřednictvím koncertů Radio Wave Live Sessions, které už šestým rokem pravidelně pořádá v pražském nahrávacím studiu Českého rozhlasu v Karlíně a v regionálních klubech. Progresivní česká hudba si zaslouží své zviditelnění i v zahraničí, proto tato digitální stanice Českého rozhlasu připravila spolu s Českým centrem v Berlíně a klubem Badehaus projekt Radio Wave Berlin Session: koncert vybrané české kapely na pódiu německého klubu. Prvním vyslancem Radia Wave se stala kapela DVA, která patří mezi nejoriginálnější české kapely posledních let a již od svých počátků patří mezi nejhranější české zástupce v playlistu Radia Wave. Koncert bude nahráván a odvysílán ze záznamu v pořadu Stage (každé úterý a čtvrtek od 19.00).

Večernímu koncertu v klubu Badehaus Szimpla Musiksalon bude předcházet denní vysílání Radia Wave živě z Českého centra v Berlíně. Hosté v průběhu dne zprostředkují atmosféru města, které v posledních letech získalo na atraktivitě především u mladé generace. Co je na Berlínu výjimečného, se dozvíte z rozhovorů na Radiu Wave 31. května v denním proudu On Air od 12.00 do 17.00 hodin.

dva

Protože se jedná o výjimečnou událost, Radio Wave zve do Berlína i své posluchače, a to nejen prostřednictvím vysílání! Šest fanoušků Radia Wave bude mít příležitost setkat se osobně s hosty živého vysílání v Českém centru v Berlíně, navštívit koncert kapely DVA a užít si celý víkend v Berlíně. Radio Wave totiž vyhlašuje soutěž o 3x dvě zpáteční jízdenky Praha–Berlín:

Vyhraj cestu do Berlína!

Poslouchejte denní proud vysílání On Air na Radiu Wave od 8.00 do 17.00 v týdnu od pondělí 20. do pátku 24. května 2013. V tomto týdnu uslyšíte na Radiu Wave několik německých kapel a interpretů speciálně zařazených do playlistu a označených jinglem „Vyhraj cestu do Berlína“. Kdo na konci týdne zašle seznam německých hudebníků, které Radio Wave v soutěžním týdnu odehrálo, má šanci na výhru:

3x cesta do Berlína pro dva a vstup na speciální berlínský koncert kapely DVA

Nápovědou v průběhu celého týdne budou nejen jingly ohlašující soutěžní skladbu, ale i moderátorský tým On Air, Facebook a newsletter Radia Wave. Tři z posluchačů, kteří zašlou nejvíce správných jmen interpretů odvysílaných v soutěžním týdnu, vyhrávají:

- dvě zpáteční jízdenky Praha–Berlín od společnosti Student Agency v termínu: pátek 31. 5. – neděle 2. 6. 2013
- vstup zdarma do klubu Badehaus (vč. welcome drinku) v pátek 31. 5. od 22.00, kde v rámci projektu Radio Wave Berlin Session vystoupí kapela DVA

Více informací na wave.cz

Dodal: Jan Hladonik , ČRo Radio Wave
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika