Dobročinné koncerty Music Aid

Dobročinné koncerty Music Aid

08. 05. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tři charitativní koncerty a celá řada doprovodných akcí se uskuteční na přelomu května a června. V rámci akce vystoupí celá řada kapel a zapojí se i známé osobnosti. Záměrem je přiblížit občanům veřejně činné organizace, jako například Asistenci a Cestu domů.
Music Aid bude probíhat bezmála tři týdny, od 20. 5. do 7. 6. 2013, na nejrůznějších místech Prahy, například ve sklenících botanické zahrady UK nebo na schodech v Bubenské 1. Hlavními body budou koncerty (24., 31. 5 a 7. 6), na nichž se očekává na 1 500 návštěvníků. Na pódiích vystoupí vedle doprovodného programu celkem devět kapel. Vedle některých začínajících to budou například Cartonnage, The Prostitutes a The Tap Tap. Vždy v týdnu před každým z koncertů budou probíhat průvodní akce, které svým jménem zaštítí známé osobnost. Pražané si budou moci na ulici vyzkoušet jízdu na invalidním vozíku, prodávat Nový Prostor a nebo dojet na koncert na kole.

prostitutes
Podívejte se na fotky z koncertu The Prostitutes v Akropolis

„Je mi líto, že lidé raději investují peníze do zvířat, ale ne do lidí,“ vysvětluje hlavní organizátorka Music Aidu, Amálie Kovářová, jinak studentka FSV UK. Dále dodává: „Líbí se mi možnost spojit lidi, kteří nejdou zištně za ziskem, ale za poznáním a pomocí.“ Proto veškerý výdělek ze vstupného na koncerty obdrží čtyři cílové organizace - Nový prostor, Asistence, reSITE a Cesta domů.

Tato organizační skupina má na svědomí také projekt Fashion Aid z října minulého roku. Tato módní přehlídka byla zaměřena na získání jízdních kol pro africké rodiny z těžko dostupných oblastí.

MusicAid probíhá za podpory projektu Think Big, organizovaném společností miTelefónica O2. Komisí projektu byla akce schválena v lednu letošního roku.

http://www.musicaid.cz

Dodal: Amálie Kovářová
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika