Danny Mitchell k MeccaMixu

Danny Mitchell k MeccaMixu

05. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Interview s headlinerem sobotního MeccaMixu. Pokud Vás Danny Mitchell zajímá, je tento rozhovor určen právě Vám.
Byl už jsi někdy v Praze?
I když jsem už v Praze jednou na víkend s přáteli byl, nikdy jsem nebyl v místních klubech. Slyšel jsem, že klubová scéna tu jede na plné obrátky, a tak už se moc těším.

V jakých klubech či akcích už jsi hrál?
Pravidelně hraju na velkých festivalech Creamfiels, Gatecrasher a Godskitchen, většinou ve VIP, kde do vokální house music pouštím i staré klasické skladby, což vždycky pozvedne náladu. Každé dva měsíce hrávám 4 hodinový set na známé párty Renaissance v londýnském klubu THE CROSS , což mi skutečně umožňuje si pořádně zahrát, projít takřka všemi hudebními styly a doslova vzít návštěvníky na cestu do světa své hudby. Na akci Melonphunk v londýnské BRIXTON ACADEMY dělám warm up party, takže hraju spíše minimal a hodně funky, někdy také ale klidně přidám i nějaké breaky. Dále jsou to londýnské kluby MINISTRY OF SOUND ( party Frisky ), PACHA London ( party Cherry Velvet ), THE CROSS ( party Renaissance a Prologue ), TURNMILLS ( party Gallery ), AMNESIA na Ibize, také hrávám ve Francii, Moskvě a v Bratislavě pro skupinku skvělých kámošů kolem labelu Benchmark records. V místě, kde jsem se narodil, pořádám svoji vlastní párty pod názvem Dijon, kde se pravidelně potkávám s lidmi, s nimiž jsem vyrůstal, je vždy velká legrace, hraje se hodně funky a vokálově.

Kde hraješ nejraději?
Párty Renaissance v londýnském klubu THE CROSS.

Co tvoje vlastní produkce?
Léta jsem hrál jako DJ a produkoval vlastní párty, až nedávno jsme spolu s mým kamarádem založili vlastní label. Momentálně máme již hotové první tři skladby, pouze čekají na mastering a zhruba do čtrnácti dnů budou venku.

Co plánuješ na tento rok?
Produkovat desky, Djing, organizování vlastních party … a taky si trochu zakalit.

Cítíš nějaký silný trend na londýnské taneční scéně v poslední době?
Německý minimal sound je čím dál oblíbenější a hraje se v čím dál větším množství klubů.

Jak vypadá tvůj běžný den?
Pracuju v hudebním vydavatelství AMATO Distribution, takže většinu dne strávím na telefonu s prodejci desek. Tuhle práci prostě miluju, protože jsem do desek blázen, respektive do muziky. Večer buď hraju někde v klubu anebo pracuju ve studiu, ovšem minimálně jednou týdně se sejdu s mými přáteli, společně někam zajdeme, protože moji kámoši jsou pro mě jednou z nejdůležitějších věcí.

Jak se těšíš na Meccamix do Meccy?
Nemůžu se dočkat!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika