Bruno Ferrari v Roxy již příští čtvrtek

Bruno Ferrari v Roxy již příští čtvrtek

09. 05. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Takřka na den přesně po roce od křtu novinky Vaudeville se ve čtvrtek 16. 5. vrátí do pražské Roxy výjimečná postava obskurního domácího hudebního šoubyznysu Bruno Ferrari!
Generační šansoniér, dekadentní showman a zpěvák slibuje při té příležitosti vrchovatou porci pro něj typického ironického mixu šansonu a osmdesátkového diska, přičemž by mělo hrát v setlistu prim především zmiňované loňské album Vaudeville.

To Bruno aktuálně připomíná zbrusu novým klipem ke skladbě Innocent Moustache Prisoner (link níže), který např. Musicserver ohodnotil devíti body z deseti a sám Bruno k němu říká: "Klip pojednává o skupině fanatických vyznavaček Bruna Ferrariho, které unášejí muže s chlupatými zády, vyholují jim na záda různé obrazce a z chlupů, které mužům oholí si vyrábějí knírky. Bruno Ferrarri se tímto videem staví na stranu vousatých žen a mužů s chlupatými zády."



Album Vaudeville jako takové, které produkoval věhlasný John Fryer (mj. Depeche Mode nebo Nine Inch Nails) a autorsky na něj přispěl také Brunův spoluhráč z kultovní kapely Vanessa Moimir Papalescu, je pak s ročním odstupem od vydání po právu považováno za Brunův dosud nejkompaktnější počin, s nímž navazuje na své předchozí opusy Peep Sound (2002), Man Fatal (2005) a Lovers In Danger (2006). Potvrzují to jak reakce fanoušků, tak recenze kritiků (např. Musicserver 7/10, Sanctuary 80% nebo MusicZone 5/7).

Samostatnou kapitolou jsou pak Brunovy live shows balancující někde mezi kabaretem a klasickým koncertem.  „Ta pravá šou přišla teprve s teatrálním Brunem a jeho partou. Lidi se smáli, skandovali, nestačili se divit vlastním očím a uším, šílené fanynky skákaly na pódium i pod...a to už teda bylo dost freaky!,“ napsal např. Fullmoonzine

Je nadmíru jasné, že podobně divoké, dekadentní a obskurní to bude i ve čtvrtek 16. 5. v ROXY, kde v coby Brunovi hosté vystoupí vizionářský elektro projekt My Name Is Ann a berlínská DJka Mz Sunday Luv, která si vezme na starost pořádně rozjetou afterparty. Patříte-li tedy mezi milovníky všelijakých hudebních podivností, břitkého humoru, nadhledu a zábavy s příchutí zhýralého kabaretu, neměli byste v ROXY rozhodně chybět.

http://www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BRUNO FERRARI

Čtvrtek 16. 5. 2013
Vstup: 150 czk + popl.
Vystupují:
Bruno Ferrari
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika