Kapela Daughter poprvé zavítá do Prahy

Kapela Daughter poprvé zavítá do Prahy

14. 05. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Londýnské indie folkové trio Daughter v čele s melancholickou Elenou Tonra se představí v Praze úplně poprvé 12. listopadu. Koncert se koná v pražském klubu Rock Café.
Projekt Daughter byl původně sólovou prací zpěvačky Eleny Tonra, která k sobě posléze přizvala kytaristu Igora Haefeli a bubeníka Remi Aguilella. Kapela si staví image na chladu a mrazivé atmosféře. Britský webový portál For Folk’s Sake popsal Daughter jako „kapelu s jedním z nejunikátnějších zvuků na dnešní popové scéně“.

Daughter vznikl v roce 2010. Mají za sebou vydání dvou EP a od letošního 18. března je na světě jejich první dlouhohrající deska If You Leave, které se vzápětí umístilo na jednom z předních míst v Britském žebříčku. S tímto albem nyní objíždějí Spojené království a v Praze nám ji představí na sklonku tohoto roku.

„Album If You Leave je jedním z těch, které si pustíte a než dozní poslední track, nemůžete odejít. Jejich koncert bude nezapomenutelným zážitkem plným příběhů a emocí,“ předpokládá jeden ze zástupců pořadatelské agentury Fource Entertainment.

Oficiální FB event

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DAUGHTER

Úterý 12. 11. 2013
Vstup: 415 Kč v předprodeji, 500 Kč na místě
Vystupují:
Daughter (UK), Broken Twin (DK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika