Kapela Memphis vydala debutové album

Kapela Memphis vydala debutové album

28. 05. 2013  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hradeckou kapelu Memphis jste možná zaznamenali díky jejich chytlavé písničce Sunshine. Jako druhý singl Memphis představili Get up, který už dvakrát po sobě vyhrál Evropa2 Music Chart a v následujících týdnech k němu kapela představí hudební videoklip.
Letos se klukům splnil jejich dětšký hudební sen - 17.května vyšlo debutové album IN SONGS ABOUT HER, což bylo důvodem k uspořádání slavnostního koncertu a křtu přímo na Velkém náměstí v centru Hradce. Kmotry CD se stali Jindřich Vedlich a Martin Soukup, náměstci primátora města Hradec Králové. Na koncert dorazilo cca 1500 fanoušků. Ti poté posílali klukům nadšené vzkazy na facebook. Například Andrea H. napsala: “Včera byl ten nejkrásnější den v mém životě...  měli jste ten nejlepší koncert co jsem kdy viděla:)“
 
IN SONGS ABOUT HER obsahuje celkem 13 písniček, které, jak už napovídá název, vyprávějí o NÍ. Jsou to krátké příběhy o vztazích a životě. “Album vznikalo v období, kdy se v mém životě událo asi nejvíc změn. Například Sunshine je poděkováním slečně, která pro mě hodně znamenala a znamená. Většina písniček na albu je hodně pozitivních (např. “Get Up” nebo “Give Me More”), jelikož takové ty roky byly, na druhou stranu tam naleznete i několik smutných balad jako “My Words” nebo “No Tears,” které jsem napsal ve chvílích, kdy jsem to tak cítil,” popisuje zpěvák Honza. Album vznikalo několik let a tudíž zachycuje jak tvůrčí začátky kapely, tak i jejich současné, mnohem dospělejší období.  
 
Producentem desky je Ecson Waldes (Dara Rolins, Monkey Business, Charlie Straight, Anna K., David Koller, Ewa Farná), album navíc obsahuje i bonusovou aranž písně One More Try od známého britského producenta Grega Havera (Melanie C, Bullet For My Valentine nebo Manic Street Preachers).

http://www.memphisband.cz/cs/

Dodal: Nadia Koronovská
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika