Johnty Skrufff hostem Elektry na Flédě

Johnty Skrufff hostem Elektry na Flédě

09. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Noc, která elektrizuje Brno čím dál víc! Minule téměř vyprodaná Fléda, skvělá atmosféra, masáže, kadeřnice, multimediální chillout...Tentokrát si to dáme s Jonty Skrufffem opravdu naplno ve stylu, který by měl být ten pravý pro Elektru.
Noc, která elektrizuje Brno čím dál víc! Minule téměř vyprodaná Fléda, skvělá atmosféra, masáže, kadeřnice, multimediální chillout...Tentokrát si to dáme s Jonty Skrufffem opravdu naplno ve stylu, který by měl být ten pravý pro Elektru. Real elektro – disko – punky – rockin sound, který se rozjede přesně o půlnoci! Do té doby bude parket žhavit skvěly Airto a po Jontym se lidí ujme resident Orbith, který si připravuje opět nějaké to překvápko. Noc dokončí duo, které za poslední rok šlo nahoru jako málokdo a v brněnských klubech si získalo popularitu opravdových bavičů – Louis & Guga jsou zárukou, že v 6 se asi zase opět končit nebude.

Posledně nadmíru příjemný multimedia chill out box slibuje prý ještě větší multimediální útok a VJ Kombajn hlásí opět kvalitní formu. Jonty Skrufff hraje rocking electro-disco-tech a nedávno získal residenturu ve slavném Fabricu v Londýně. Jonty Skrufff je také majitelem světoznámé tiskové agentury Skrufff.com a e-zinu Skrufff-E a každý týden zásobuje desítky tanečních webů, časopisů a dalších médií, djů, producentů, hudebníků a jiných profesionálů na celém světě zajímavými články, informacemi, rozhovory atd. Nelze opomenout ani jednu z nejžádanějších shows na rádiu Ministry of Sound…Doporučujeme navštívit web www.skrufff.com a přihlásit se do mailing listu, který jako jeden z mála opravdu neprudí, ale naopak vás udržuje v celosvětovém obraze poctivé novinařiny s nadhledem!

johny scrufff

- Masáže zdarma
- Dekorace od Club design 67 teamu
- Videoprojekce by VJ Kombajn

Start: 21.00
Vstupné: 130 / 160

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika